KezdőlapHírekKiszivárgott a Xiaomi Redmi Note 5 és Redmi Note 5 Pro ára!

Kiszivárgott a Xiaomi Redmi Note 5 és Redmi Note 5 Pro ára!

Már csak egyet kell aludni, hogy végre megismerkedhessünk a Redmi Note széria 2018-as legújabb tagjával. Erre holnap magyar idő szerint 7:30-kor kerül sor Indiában.

Az eddigi pletykák és a mai nap folyamán kiszivárgott képek alapján nem csak egy, hanem két telefont fognak bemutatni. A kisebbik Redmi Note 5 nagyon kísértetiesen hasonlít a tavaly bemutatott Redmi 5 plus telefonra, de majd meglátjuk. Viszont a másik, nem nagyobb méretben, de annál inkább tudásban!

 

A Flipkart honlapjáról kiszivárgott egy képek, amin a holnap megjelenő készülékek tudása és kinézete mellett, az ára is látható. Ezek szerint a Redmi 5 plus… akarom mondani a Redmi Note 5 3/32-es változata 9.999 INR ~ 155$ ~ 39.300 Ft árral nem meglepő, a nagyobb verzió a 4/64-es pedig 47.100 Ft-ot fog kóstálni Indiában! A Redmi 5 Plus ezen verziói nem sokkal kerültek drágábba a kínai megjelenéskor. Indiában nyilván árérzékenyebbek a rajongók, így még jobb vétel.

Na de a Redmi Note 5 Pro már kicsit érdekesebb, hisz egy új modell árát csak a hasonlókkal lehet összevetni, de még hasonló sincs… (Nem, iPhone-hoz nem hasonlítjuk) Szóval a Pro is két verzióban fog bemutatkozni, nevéhez híven a kicsi 4/64-es 55.000 Ft körül, míg a nagyobbik jószág 6/64-el 66.700 Ft átszámított árt kóstál Indiában. Azért még mindig megdöbbentő a tudása, a Snapdragon 636 SoC kellő teljesítményt nyújt egy Redmi sorozathoz, bár egy 660 is elfért volna, de ne legyünk nagyravágyók, az árba ez fért bele. De ott a dupla hátsó kamera, ami 12 + 5 MP dupla LED-es villanóval és a sztár az elülső kamera, brutális 20MP felbontásával! A 4000 mAh aksi jó barátunk lesz 2 napos üzemidővel, átlagos napi használat mellett. Naggggyon várjuk!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img