KezdőlapHírekKiszivárgott a Xiaomi Mi Pad 3 Windowsos verzió

Kiszivárgott a Xiaomi Mi Pad 3 Windowsos verzió

Xiaomi közel sem olyan agresszív a tabletta piacon, mivel inkább okostelefonjaik vannak. Az utolsó tabletta a MiPad 2 meglehetősen átlagos, és nem állt meg a versenytársak között. Most úgy tűnik, hogy Xiaomi vissza tud evickélni a kiszivárgott MiPad 3-val.

Ezek a szivárgott diák részletesen részletezik a Xiaomi MiPad 3 specifikációit. A készülékről azt mondják, hogy egy 9,7 hüvelykes 2048 x 1536 IPS kijelző lesz benne. Ezenkívül a tabletta mérete 6,08 mm, és billentyűzet dokkolóval is ellátható.

 

A diákban megjelenő Mi Pad 3 egyéb állítólagos jellemzői közé tartozik az Intel Core m3-7Y30 processzor, amely 8 GB LPDDR3 RAM-mal van párosítva, valamint kétféle eMMC tároló (128 GB és 256 GB). Van egy nagyon frankó 8290mAh akkumulátor, ami megnyugtató. A MiPad 3-nak van egy ujjlenyomat-érzékelője, valamint 16MP hátsó és 8MP-os elülső kamerája a képek rögzítéséhez.

Érdekességek szerint a pletykák azt mondják, hogy a Mi Pad 3 Android verzióját senki sem látja, ami azt sugallja, hogy a Xiaomi a Windows-változatot preferálja. Ez nem igazán megrázó, ha úgy gondolja, hogy az Android-alapú MiPad 2-t nem olyan jól fogadták, mint a Windows-os testvérét.

 

Bár ez az információ biztosan izgalmas, érdemes megjegyezni, hogy maga a Xiaomi sem mutatott semmit a Mi Pad 3-ról. Mindenesetre, december 30-án többet megtudunk, ami állítólag a tablett elindításának időpontja.

Érdekes lesz megnézni, hogy a Mi Pad 3 valóban 1299 kínai jüan (228 dollár) és 2,299 jüan (331 dollár) árcédulát tartalmaz e majd a 128 GB-os és 256 GB-os modelleknél.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek