- Hirdetés -
()

A Mi Mix 2 megjelenése már hivatalosan is bejelentésre került, ami szeptember 11-én lesz Pekingben. Jó pár dolgot tudunk már róla, de most a megjelenés előtt, jelenleg a legnagyobb kiszivárogtatás jelent meg Weibo felületén. Ha ez valós, tényleg ott lesz a szeren!

Ez a kép jelent meg, ami a Mi Mix 2 Beállítások – A telefonról oldal majd hogy nem a képernyőképe. A telefon oldalról lett lefényképezve, így még hitelesebb, mivel jól látszik a vékony káva, ami csak a Mi Mix 2-re jellemző. A legszembetűnőbb az első a Processzor panelen a 836. Ez lenne a Snapdragon 836, ami még eddig sehol sem bukkant fel. Lehet az új Xiaomi telefonban debütál? Pedig októberre készültek vele az Android Pixel 2 bemutatásával. Ezután jön az akkumulátor, hihetetlen 4.400 mAh-val! 20 MP kamera, 6,2″ képátló 2960×1440 felbontással. Na és itt a másik legérdekesebb tulajdonsága a telefonnak, Android 8 alaprendszerrel fog megjelenni. Ez egyelőre hihetetlen, mivel még a 7 sem nagyon jött a Xiaomi telefonokba, máris nekiugranak a 8-nak? 10 nap múlva kiderül.

Az utolsó ami kiderül a képről, az a belső tárhely, ami jelen esetben 256 GB. Ha két verzió jelenik meg, akkor ez a nagyobbik, mivel a pletykák 6/128 és 8/256 variánsról beszélnek. A kamerához még hozzáfűzném, hogy ugyan csak a pletykák szerint, dupla lencsés lesz, mint az Mi6, Mi5X, Redmi Note 5A. Ha figyelembe vesszük a promóciókat, amit Xiaomi oldalain lehet látni, akkor egy új dupla kamerás családot hoznak létre és lehet Mi Mix 2 is ebbe fog beletartozni.

Mivel sem a Snapdragon 836, sem az Android 8 alapú MIUI9 sincs bejelentve, így lehet, hogy ezek a képek ügyes manipulációk, jól sikerült Photoshop munkák. Így légy tekintettel erre és ne vedd ezt sem készpénznek.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -