KezdőlapHírekPletykaKiszivárgott képek és videó a Xiaomi Mi Max 3-ról

Kiszivárgott képek és videó a Xiaomi Mi Max 3-ról

Megannyi fake és elképzelt kép és hír után végre valami kézzel fogható is kikerült a várva várt óriás telefonról. A Mi Max 3 már hivatalosan is be lett jelentve és talán július 9-én már be is mutatkozik a nagyérdeműnek.

Elsőnek a fekete színű telefonról csodálhattunk meg megint valami hihetetlen 3310-es minőségű képet. Ezeknek a belsősöknek nincs egy rendes telefonjuk? Na de lépjünk is túl rajta. A teljes képernyő és a dupla hátsó kamera már csak a szokásos felállás. Na de a teljes képernyőnél kicsit időzzünk el. Olyan mint egy fejre állított Mi Mix nem? Alul és oldalt semmi káva, felül egy kis csík a kamerának, érzékelőknek, hangszórónak. Hátulról semmi újdonság, dupla hátsó kamera, ujjlenyomat olvasó, matricák…

Nem is olyan nagy! Vagy az emberünk keze mint egy lapát! 🙂 Így ilyen keskeny kávával nem is lesz nagy az a 6,9″ képátló, főleg nem 18:9 képaránnyal.

Ugyan ez arany színben és fehér előlappal. Csajoknak ideális, ha szeretik a nagy méreteket! 🙂 No de ne mókázzunk, mi is derül ki még a képekről? A képernyő már megvan, na de már itt nem is kicsi az az alsó káva. Mi van? A dupla hátsó kamera 12 és 5MP páros alkotja, elől gondolom ugyan csak 5MP modullal tudunk villogni facebook-ra. Tetemes aksi, 5.500mAh ad némi kraftot akár 2-3 napos üzemidőhöz, no de nem gémereknek! Apropó teljesítmény. Az még egyáltalán nem derült ki, hogy pontosan milyen proci lesz benne, bár a valószínűség szerint Snapdragon 636, de még reménykedünk, hogy az új SD710 kerül bele.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img