KezdőlapHírekKiszivárgott a valós Xiaomi Mi 6X/Mi A2

Kiszivárgott a valós Xiaomi Mi 6X/Mi A2

Már az üzletek megkapták az első szállítmányt, a holnap megjelenő Xiaomi Mi 6X telefonból, ami a kínai megfelelője lesz a globálisan megjelenő Mi A2 telefonnak. Először az átlagos, fehér és fekete színekben lesz kapható.

Nem mondunk el vele sok újdonságot, 20MP szelfi és 20MP lesz az egyik hátsó kamera, Qualcomm Snapdragon 660 processzorral. Teljes képernyős, felbontása még kérdéses, de 18:9 képarányú, 5.99″ képátlóval.

Hátul a dupla kamera egység, mint a Redmi Note 5/Pro telefonokban, középen az ujjlenyomat olvasó és a dupla SIM tálca kis ábrája. Ami fura, hogy a SIM tálca csak 2 nano SIM befogadására képes, SD kártya helye nem látható rajta.

Már a polcokon a kipróbálható próba darab. A videóban szereplő szürke színű Xiaomi Mi 6X 4/64-es változata látható. A pletykák szerint 4 és 6GB memóriás változatok lesznek, azon belűl pedig 32, 64, 128GB háttértárak közül választhatunk.

Holnap minden kiderül, már csak egyet kell aludnunk. Igaz, hogy ez a kínai verzió, annyira a magyarokat nem hozza lázba a B20, az az a 800 MHz 4G/LTE frekvencia hiánya miatt. Európa jobban várja a testvérét, a Xiaomi Mi A2 telefont, igaz abban nem MIUI dübörög, hanem színtiszta Android. Holnap jövünk a részletekkel!!!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img