- Hirdetés -
()

A Xiaomi Smart Band 8 után a Redmi Watch 3 Lite is kiszivárgott a a dél-koreai Nemzeti Rádiókutatási Ügynökség (NRRA) adatbázisából. Bár a tulajdonságait még nem tudjuk, de a képek magukért beszélnek.

Kiszivárgott a Redmi Watch 3 Lite

Az NRRA Korea listája szerint a készülék Bluetooth 5.0-ás és 3,87 V-os polimer Li-ion beépített akkumulátorral rendelkezik. A képek azonban leleplezik a téglalap alakú házat, egy mágneses töltőportot és a hátoldalon található bioszenzorok jelenlétét. Ezenkívül egy kétrészes, levehető szíjjal is rendelkezik.

Kiszivárgott a Redmi Watch 3 Lite

A Redmi Watch 3 Lite okosóra megjelenése érzetre a Redmi Watch 2 Lite és a Redmi Watch 3 keveréke, egyetlen fizikai gombbal. A Redmi Watch 3-mal ellentétben a Lite változatban úgy tűnik, hogy nincs mikrofon és hangszóró.



A Redmi Watch 3 minden porcikájában megújult, az elődjéhez képest. A képernyője sokkal jobb, nagyobb, fényesebb. Az akkumulátor többet bír, sportot pontosabban méri és vidámabb színekben érhető el. 1.75 hüvelykes ultra-tiszta nagy képernyő, 60 Hz magas frissítési frekvencia, retina szintű kijelző. 200+ stílusos óralap, 121 sport mód, 50 méter professzionális vízállóság, 12 napos akkumulátor-élettartam jellemzi.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -