Kiszivárgott a Redmi Watch 3 Lite

1412
- Hirdetés -

A Xiaomi Smart Band 8 után a Redmi Watch 3 Lite is kiszivárgott a a dél-koreai Nemzeti Rádiókutatási Ügynökség (NRRA) adatbázisából. Bár a tulajdonságait még nem tudjuk, de a képek magukért beszélnek.

Kiszivárgott a Redmi Watch 3 Lite

Az NRRA Korea listája szerint a készülék Bluetooth 5.0-ás és 3,87 V-os polimer Li-ion beépített akkumulátorral rendelkezik. A képek azonban leleplezik a téglalap alakú házat, egy mágneses töltőportot és a hátoldalon található bioszenzorok jelenlétét. Ezenkívül egy kétrészes, levehető szíjjal is rendelkezik.

Kiszivárgott a Redmi Watch 3 Lite

A Redmi Watch 3 Lite okosóra megjelenése érzetre a Redmi Watch 2 Lite és a Redmi Watch 3 keveréke, egyetlen fizikai gombbal. A Redmi Watch 3-mal ellentétben a Lite változatban úgy tűnik, hogy nincs mikrofon és hangszóró.A Redmi Watch 3 minden porcikájában megújult, az elődjéhez képest. A képernyője sokkal jobb, nagyobb, fényesebb. Az akkumulátor többet bír, sportot pontosabban méri és vidámabb színekben érhető el. 1.75 hüvelykes ultra-tiszta nagy képernyő, 60 Hz magas frissítési frekvencia, retina szintű kijelző. 200+ stílusos óralap, 121 sport mód, 50 méter professzionális vízállóság, 12 napos akkumulátor-élettartam jellemzi.

- Hirdetés -