KezdőlapHírekKiszivárgott a Mi 11 Lite 5G európai ára

Kiszivárgott a Mi 11 Lite 5G európai ára

O, a Mi 11 széria kistestvére, szép számmal jelent meg cikkünk ezzel kapcsolatban, de a megjelenési dátumot még mindig nem tudni, annak ellenére, hogy az 5G-s modell már FCC, BIS és IMDA tanúsítványokat is kapott, illetve a Google Play konzolban is megjelent, sőt, még képek is kiszivárogtak róla.

Egy szó, mint száz, közel van már a debütálás, és ennek egy újabb jele, hogy egy európai kiskereskedő már listába vette a Mi 11 Lite 5G 6/128 GB-os verzióját 408,18 eurós, vagyis nagyjából 150 ezer forintos áron. A készülékről semmilyen infót nem árulnak el, csupán egy színvariánst ismerhetünk meg, ami a szarvasgomba fekete.

Újabb pletykák nincsenek, de már eddig is kiszivárgott pár infó. Az Renoir névre hallgató 5G-s verzióban (K9) egy még meg nem jelent Snapdragon 775G chip lesz, egy 90 Hz-es AMOLED kijelző társaságában. A pletykák szerint 3 kamera várható, melyből a fő szenzor szintén 64 MP-es lesz. Az akkumulátor 4250 mAh-s, melynek maximális töltése 33W. A készülék rendelkezni fog sztereó hangszórókkal.

Az 5G sajnos igencsak megemeli a mostanában amúgy is drága telefonok árát, a Mi 10 Lite (5G) például még mindig nem ment 100 ezer forint alá. Új technológia, és nyilván az egyéb tulajdonságok is folyamatosan fejlődnek, azonban nem tudom elfelejteni, hogy a Mi 9 2019-ben még mindig 150 ezer forintos áron debütált.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek