KezdőlapHírekKis karácsony, nagy karácsony, megjön e a cuccom a nagy Kínából? (Gearvita)

Kis karácsony, nagy karácsony, megjön e a cuccom a nagy Kínából? (Gearvita)

Az év vége fele a legnagyobb a vásárlói dömping, ki ezt ki azt az akciót használja ki. December eleje van és lássuk be, keletről már nem biztos, hogy érdemes rendelni, kivéve, ha jócskán megfizetjük valamelyik nemzetközi szállítócéget, mint pl. a DHL. Ilyen alkalom volt a 11.11 a szinglik napja, a BlackFriday vagy Cybermonday és most itt a karácsony.

Általában december elejétől nyomatják az akciókat, többnyire minden féle márkával, de most a Gearvita kiemelten kezeli a Xiaomi márkát.

Ráadásul most minden Xiaomi termékre 10% kedvezményt kapunk, ha vásárlás vége fele beírjuk a MISALE10 kupont, ha választunk valami frankó Xiaomi cuccot a karácsonyi kínálatból.

Az árak az ismertebb webáruházakhoz képest hasonló, de most a 10% árengedménnyel verhetetlenek. A szállítás lehetőségei közül nem lehet olcsót választani, hogy a termék biztos ide jusson. Pl. az Mi A2 Lite esetén 9.46$ a EU Priority line, ami átlagosan 7-12 munkanap alatt érkezik meg. Na de itt jön a hazai karácsony körüli szállítási problémák. A Magyar Posta most sem lesz a helyzet magaslatán, de ne a dolgozókat hibáztassuk, hanem a hiányukat.

Ha még mindig a karácsonyi ajándékot vadásszuk, akkor jobb hazai üzletet választani, hogy meg is érkezzen, de figyeljünk oda, hogy készletről vásároljunk! Ha pedig csak ki szeretnénk használni a karácsonyi leárazásokat, akkor ne bánkódjunk, ha csak januárban kapjuk meg a jó áron vásárolt terméket!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img