- Hirdetés -
()

A Xiaomi Mi 11 Ultra a cég legjobb kamerával felszerelt telefonja. A tavaly március végén megjelent telefon még mindig a harmadik helyen van a DXOMark ranglistáján. De ez nem lesz mindig így, hisz az utód már lassan közeleg, Leica-val támogatott kamerarendszerrel.

Mi 11 Ultra csúcsmobil
A Xiaomi és a Samsung közös fejlesztése a GN2 kamera hozta meg a cégnek ezt a tekintélyes eredményt. De mint azt a tegnap megírtam, a Xiaomi és a Leica együtt jelentették be együttműködésüket. Ennek eredménye lesz a Xiaomi 12 Ultra telefon.

Nem véletlen, ha ilyen esetekben a gyártók, az előző modelltől szabadulni próbálnak, ilyen-olyan módszerekkel. Ami eddig bevált, az a leárazás, vagy kiárusítás, vagy valamilyen jelentős kedvezmény. A kínai JD.COM is ehhez a módszerekhez nyúlt és a Xiaomi Mi 11 Ultra árát olyannyira levitték, hogy még a hülyének is megéri.

Megjelenésekor Kínában, a Xiaomi Mi 11 Ultra 12/256 GB változathoz, 6.499 Jüan ~ 346.200 Ft áron lehetett hozzájutni. Magyarországon az utolsó hivatalos ár 549.990 Ft volt. Mától Kínában a telefon már csak 4.499 Jüan ~ 239.665 Ft, de törzsvásárlóknak a JD.COM ad még 300 Jüan kedvezményt! Így a telefon végső ára 4.199 Jüan ~ 223.685 Ft! Azért ez már leárazás!

És ez még nem minden! Ha most egy kínai rajongó befizet 100 (5.325 Ft) Jüan kauciót, megkapja a gyári töltőt és díszdobozt, 24 hónapos kamatmentes részletet, plusz 180 napos cseregaranciát. Még mindig nincs vége! Plusz 99 (5.275 Ft) Jüan befizetésével, megkapja mellé a 499 Jüan (26.580 Ft) értékű vezetéknélküli töltőt is!

Van némi különbség a hazai és a keleti szemléletben. Nekünk a BlackFriday néha csak egy új ár címke, de a kínaiaknál majdnem fél ár… Itthon sajnos már nem igazán kapható a Xiaomi Mi 11 Ultra és csak a vidéki webáruházakban számíthatunk alacsonyabb árakra, már ha követik a beszár változást. Meg ha nem akarják gennyesre keresni magukat.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -