A pletykák eddig is arról szóltak, hogy az Európában megjelent Xiaomi Mi 10T sorozat Redmi családban fog megjelenni Kínában. Ami elég érdekes, hisz az előd pont fordítva volt, a Redmi K20/30 jelent meg nálunk Xiaomi Mi 9T sorozat gyanánt.
A Xiaomi Mi 10T és Pro megjelenése után a Xiaomi vezetői hírt adtak a kínai rajongóknak a Weibo oldalain, amire a helyi követők nem fogadtak őszinte mosollyal. Kicsit érthető, hogy zsír új termékük nem az anyaországban látja meg a napvilágot és majd csak az EU bevezetés után egy hónappal láthatják viszont hazájukban. Bár a telefonról rosszat nem mondtak, kedvelik, csak döbbenve jegyezték meg, hogy ezek itt milyen drágák.

Lu Weibing a Redmi vezére és Wang Teng Thomas is megerősítette, hogy októberben és az év negyedik negyedévében, új Redmi termékek megjelenésére számíthatunk. Elméletben a Mi 10T és Mi 10T Pro Kínában Redmi K30T és K30T Pro néven fog megjelenni, a Mi 10T Lite pedig Redmi Note 10 5G néven. A Redmi Note 10 sorozat többi tagjáról sajnos nincs konkrét infó, de a pletykák szerint a Redmi Note 10 Pro MTK Dimensity 820 vagy 1000-es sorozatot kaphatja meg.

Amint többet tudunk, azonnal jövünk a részletekkel itt cikkben, vagy a Facebook oldalunkon.