- Hirdetés -
()

A Canalys bejelentette az európai (Oroszország nélküli) okostelefon piaci jelentést 2024 első negyedévére. Eszerint a szállítások éves szinten 2%-kal, 33.1 millió darabra nőttek. Két Redmi modell jelent meg a 10 legjobb okostelefon márka között, nevezetesen a Redmi 13C és a Redmi Note 13 4G.

Két Redmi telefon az európai TOP10-ben, a Xiaomi sehol

A jelentés szerint az Apple kivételével más márkák szállításai az európai (Oroszország nélküli) okostelefon piacon 2024 első negyedévében emelkedő tendenciát mutattak, amelyek közül a Honor és a Motorola erős növekedési lendületet vett 103%-os, illetve 73% os éves növekedéssel.

Két Redmi telefon az európai TOP10-ben, a Xiaomi sehol

2024 első negyedévében a 10 legnagyobb okostelefon értékesítési modell Európában a következő voltak:

  • Apple iPhone 15 Pro Max, 15 Pro, 15

  • Samsung Galaxy S24 Ultra, S24, A15, A15 5G, A25 5G

  • Redmi 13C és Note 13 4G

Az előző év azonos időszakához képest a listán szereplő Apple modellek száma változatlan maradt, a Samsung hétről ötre csökkent, és a Redmi volt az egyetlen kínai márka, amelynek két modellje szerepel a listán.

2024 első negyedévében a csúcskategóriás telefonok európai piaci részesedése történelmi rekordot döntött a első negyedévében, a 800 dolláros vagy annál magasabb okostelefonok a szállítások 32%-át tették ki. Mivel a csúcskategóriás piac inkább az ultra-prémium felé hajlik, a tömegpiac pedig inkább az alsó kategória felé, az ársávok közötti szakadék szélesedik.

“Az AI-képességek az év hátralévő részében az európai fogyasztók felé irányuló kommunikáció középpontjában állnak, különösen azok számára, akik szeretnék megerősíteni prémium szegmensbeli jelenlétüket” – mondta Bjørhovde. A Canalys által nemrégiben végzett fogyasztói tanulmányban, amely az okostelefonok AI képességeinek európai megítélésére összpontosított, a válaszadók 40%-a azt állította, hogy pozitívan nyilatkozott arról, hogy az AI funkciók hogyan járulhatnak hozzá okostelefon-élményükhöz. De az érdeklődés és a vásárlási szándék közötti szakadék valószínűleg nagy lesz.

Két Redmi telefon az európai TOP10-ben, a Xiaomi sehol

A Redmi 13C hazai verziója MediaTek Helio G85 processzorral van felszerelve, amely két kiszereléssel rendelkezik: 4/128 GB és 8/256 GB, valamint egy 6.74 hüvelykes 1600 x 720 felbontású képernyővel.

A Redmi Note 13 4G-t pedig Qualcomm Snapdragon 685 processzor hajtja, és szintén két kiszerelésben kapható, 6/128 GB és 8/256 GB, valamint egy 6.67 hüvelykes AMOLED képernyő 2400 x 1080 felbontással.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -