KezdőlapHírekKész van a stabil MIUI 13

Kész van a stabil MIUI 13

Digital Chat Staion mellett egyértelműen Kacper Skrzypek avagy @kacskrz lengyel nem hivatalos MIUI fordító és Xiaomi.eu tesztelő most a favorit szivárogtató. Előszeretettel kutakodik MIUI kódokban, és mindig talál valamit, például a MIUI 13-ról.


A kódrészlet alapján nagyon úgy tűnik, hogy kész van a MIUI 13 végleges verziója, legalábbis 2, vélhetően Xiaomi 12 szériás telefonra. Az egyik kódneve zeus, a másiké cupid.

Erről arra lehet következtetni, hogy, ahogyan az várható volt, a december 12-ei eseményen nem csak a legújabb csúcskészülék fog debütálni. Nagy valószínűséggel az új Xiaomi 12-n a legújabb MIUI 13 lesz, Android 12 alapokon. Így tehát bemutatásra kerülhet az új rendszer, szóval egy igen nagyszabású eseményre lehet készülni. A kódban látható szoftver ugyan kínai verziós, de értelemszerűen akkor a globál készülék is az új verzióval jelenik meg.

Arra a kérdésre, hogy a te készüléked vajon megkapja-e a MIUI 13-at, ebben a cikkben találhatsz választ, amire amúgy több, mint 25 ezren kattintottatok.

Az eseményt valószínűleg közvetíteni fogjuk, érdemes tehát bekövetni minket Facebookon és YouTube-on.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek