Kényelmesebbé válik a Google keresője azok számára, akik az asztali verzió mellett a mobilos alkalmazásban is szoktak böngészni. 

A Google időről időre új funkciókkal látja el a keresőjét, melyek közt akadnak hasznos és kevésbé hasznos megoldások is. A keresőóriás legújabb fejlesztése a keresési tevekénység könnyítésére szolgál, mellyel a felhasználók gyorsabban és kényelmesebben találhatják meg azt, amit az interneten keresnek.

A Google-en való keresés jelenleg úgy néz ki, hogy a begépelt kulcsszavak után a találati lista oldalakra lebontva jelenik meg: asztali számítógépek esetében számozott oldalak jelennek meg, mobilos verzió esetében pedig egy Több feliratú gomb kap helyet az oldal alján.

Ugyan ez a megoldás sem nevezhető éppen körülményesnek, az új fejlesztésnek köszönhetően még gyorsabb és kényelmesebb lesz az új oldalak betöltése: a jövőben, ha valaki elindít egy keresést, akkor elég lesz csupán az oldal aljára görgetnie, és automatikusan be fognak töltődni az újabb találatok. A cég közlése szerint az újdonság egyelőre csak az Egyesült Államokban lesz elérhető, ám ott mind az iPhone, mind az Android készülékekre kiadott alkalmazásokban megjelenik, továbbá a mobilos böngészőkben történő keresésénél is bevezetésre kerül.

Ám nem ez az egyetlen újdonság, ami a Google keresőjét érinti, néhány nappal ezelőtt ugyanis egy gitárhangolóval is gazdagabb lett az oldal. Az új keresési funkció elindításához mindössze annyit kell tenni, hogy megnyitjuk a Google böngészőjét, beírjuk a google tuner vagy a google hangoló kifejezés valamelyikét, és már kezdhetjük is a hangolást.