KezdőlapHírekJúlius 26-án jön a Xiaomi Mi 5X és a MIUI9!

Július 26-án jön a Xiaomi Mi 5X és a MIUI9!

Percekkel ezelőtt az angol fórumon hivatalosan is bejelentették, hogy július 26-án bemutatják a Xiaomi legújabb telefonját a Xiaomi Mi 5X-et! Nem hiába írunk róla napok óta, most már tényleg biztos, hogy létezik! Ráadásul a telefont már a legújabb MIUI rendszerrel fogják bemutatni, a MIUI9-vel! Igaz, hogy eddig mindenhol augusztus 16-ai dátumot lehetett olvasni, de úgy látszik kicsit hamarabb megcsodálhatja a nagyközönség.

Az eseményre a pekingi National Convention Center ad ismét otthont, helyi idő szerint 14:00-kor (GMT+8).

Repül az idő, már 442 nap telt el a MIUI 8 kiadása óta. Reméljük nem fogunk csalódni, a jó dolgokra mindig sokat kell várni.

Amit eddig MIUI9-ről tudunk:

  • – Megújult Zárképernyő parancsikonok
  • – Osztott képernyő
  • – 3 új alapértelmezett téma
  • – Eltávolított ritkán használt funkciók
  • – Annak érdekében, hogy a MIUI9 nagyszerű felhasználói élményt nyújtson a stabilitás, a simaság és a jobb akkumulátor kihasználás érdekében, korlátozott mennyiségű eszköz kapja a MIUI9-et az első körben, majd később a többi. A frissítések, szakaszokban kerülnek kiadásra.

 

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img