KezdőlapHírekJövőhét kedden JÖN a Xiaomi Mi Mix 4

Jövőhét kedden JÖN a Xiaomi Mi Mix 4

A Xiaomi Mi Mix 4 telefonról már megannyi pletykát olvashattunk, kézzel fogható bizonyíték sincs rá, jól rejtegeti a cég. Tegnap Lei Jun élőben mondta el nekünk, hogy augusztus 10-én, jövőhéten kedden konferenciát tart. Itt mutatkozik be egy új Mix telefon és egy új Mi Pad tablet. De ezt már tegnap megírtuk
Tegnap még nem tudtuk, hogy az új Mix telefonnak külön neve, vagy a sorozat újabb tagjaként egy számot, kap. Ma reggel a Weibo csatornákat elárasztották az új plakátok a bejelentésről, melyről már minden kiderült. A neve Xiaomi Mi Mix 4 lesz és tényleg augusztus 10-én, kedden mutatja be Lei Jun élőben.

Magáról a telefonról sok minden nem derült eddig még ki, de több, mint valószínű, hogy a legújabb hardvert és szoftvert fogja megkapni. Ez lehet a Qualcomm Snapdragon 888+ SoC, ami színesebb, szagosabb mint az elődje. Ezzel persze nagyobbat nem fog gurítani, de a feldolgozásban és az AI-ban jobb proci biztos hoz még újdonságot számunkra. A Mix 4 telefonban debütálhat a képernyő alatti szelfi kamera is, ha a cég sikeresen megoldotta a képernyő megfelelő fényáteresztését.

A Mi Mix sorozat számozott tagjai igen nagy népszerűségnek örvendtek még hazánkban is. Hihetetlen technológiai megoldásai, jövőbe mutató tulajdonságai meghatározták a mobiltelefonok piacát. Az első Mix telefon volt a világon a második, valóban teljes képernyős telefon. Az első évekkel előtte a Sharp műhelyéből került ki, de akkor nem volt iránta érdeklődés és elég reklámot sem kapott. A Xiaomi tökéletesítette és piacra dobta 2016-ben, rejtélyes körülmények között.

Az utódok egészen a Mi Mix 3-ig ugyan azt a koncepciót folytatták, ám az új 3-as merőben más volt, a szétcsúsztatható házzal. A legújabb családtagok egyáltalán nem polgári forgalomra tervezték, az Alpha és a Fold amolyan péniszméregetés, hogy megmutassák, ők is tudnak olyat, sőt jobbat, mint a konkurencia. De árazásával nagy bakot lőttek, az átlagfelhasználóknál, de azért jócskán nagy volt rájuk a kereslet.

Jövőhéten kedden, magyar idő szerint, 13:30-kor kezdődik az élő bemutató Kínából, amit YouTube csatornánkon fogunk közvetíteni magyar kommentárral. Ne maradjatok le, csatlakozzatok a csatornánkhoz, hogy idejében értesüljetek róla!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek