KezdőlapHírekJÖN A XIAOMI REDMI NOTE 5A!!!

JÖN A XIAOMI REDMI NOTE 5A!!!

Nem hiába volt az utóbbi hetekben annyi pletyka a közelgő Xiaomi Redmi Note 5A készülékről. Ma reggel hivatalosan is bejelentette Lin Bin az új készülék érkezését, Indiában augusztus 21-én fogják bemutatni.

A Redmi sorozat a Xiaomi legkelendőbb, középkategóriás telefon családja a világon. Nem csak Indiában, hanem szerte a világon a legnagyobb sikert a Redmi Note 4 és variánsai érték el, az indulás óta 45 nap alatt több mint 1.000.000 darab lelt gazdára. Azóta töretlen a Redmi Note széria szárnyalása. Most pedig már itt is a legújabb családtag, a Redmi Note 5A!

A bemutató házigazdája Lin Bin lesz, a Xiaomi társalapítója. Az esemény helyszíne India lesz, 2017. augusztus 21-én 19:30-kor (GMT+8). Szeretnéd tudni, hogy miért hívják Redmi Note 5A-nak? Szeretnéd tudni a készülék tudását? Maradjatok velünk, amint többet tudunk, azonnal hozzuk nektek az infókat!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img