web analytics
KezdőlapHírekJön a Mi Mix 2 és egy Mi Mix 2 light? Pletyka,...

Jön a Mi Mix 2 és egy Mi Mix 2 light? Pletyka, pletyka hátán!

Döbbenetes újítással indult útjára tavaly, 2016-ban a Mi Mix. Igaz ilyen koncepció nem az első volt, a Sharp-nak volt egy hasonló belpiacos telefonja, de érdeklődés hiányában hamar lekerült a boltok polcairól. Idén nagyon sokak oldalát furkálja a kíváncsiság, vajon a Xiaomi ismét egy nagy dobással kedveskedik nekünk? Vajon folytatják a keret nélküli telefon vonalat?

A kép csak illusztráció

A legfrissebb információk szeriont igen, viszont dolgoznak egy “Light” verzión, ami a Redmi sorozatnak megfelelő hardver támogatással lesz felszerelve. Minden esetre a cég határozottan megerősítette, hogy igen, folytatják a Mi Mix sorozatot, de sajnos ennél több információ nincs róla, hogy mikor fog megjelenni.

A kép csak illusztráció

A Mi Mix-et tavaly novemberben mutatták be, úgy hogy van még elég időnk, hogy több információ jusson ki a Xiaomi műhelyéből a gyengébb változatról, már ha a pletykáknak lehet hinni. A Mi Mix 2 várhatón még kevesebb kerettel, kisebb előlappal és nagyobb test-képernyő aránnyal jön, kb. 91,3%. A kornak megfelelő hardvert találunk majd benne, 4 vagy 6GB RAM, a nagyobb változat Snapdragon 835/836, a gyengébbik Snapdragon 660 lapkával. Android 7.1.1 alapú MIUI9 rendszerrel.

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Legújabb cikkek