- Hirdetés -
()

Döbbenetes újítással indult útjára tavaly, 2016-ban a Mi Mix. Igaz ilyen koncepció nem az első volt, a Sharp-nak volt egy hasonló belpiacos telefonja, de érdeklődés hiányában hamar lekerült a boltok polcairól. Idén nagyon sokak oldalát furkálja a kíváncsiság, vajon a Xiaomi ismét egy nagy dobással kedveskedik nekünk? Vajon folytatják a keret nélküli telefon vonalat?

A kép csak illusztráció

A legfrissebb információk szeriont igen, viszont dolgoznak egy “Light” verzión, ami a Redmi sorozatnak megfelelő hardver támogatással lesz felszerelve. Minden esetre a cég határozottan megerősítette, hogy igen, folytatják a Mi Mix sorozatot, de sajnos ennél több információ nincs róla, hogy mikor fog megjelenni.

A kép csak illusztráció

A Mi Mix-et tavaly novemberben mutatták be, úgy hogy van még elég időnk, hogy több információ jusson ki a Xiaomi műhelyéből a gyengébb változatról, már ha a pletykáknak lehet hinni. A Mi Mix 2 várhatón még kevesebb kerettel, kisebb előlappal és nagyobb test-képernyő aránnyal jön, kb. 91,3%. A kornak megfelelő hardvert találunk majd benne, 4 vagy 6GB RAM, a nagyobb változat Snapdragon 835/836, a gyengébbik Snapdragon 660 lapkával. Android 7.1.1 alapú MIUI9 rendszerrel.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -