KezdőlapHírekJön a RedmiBook Pro 11. generációs Intel proceszorral

Jön a RedmiBook Pro 11. generációs Intel proceszorral

A Xiaomi kishazánkban anno, mint telefongyártó robbant be a köztudatba, de később ez megváltozott, köszönhetően például a Mi Bandeknek. A Xiaomi laptopjai Magyarországon viszonylag ritkák, de azért időnként lehet velük találkozni.

Míg az Apple már saját chipet tesz legújabb laptopjaiba, ez egyelőre nem vált iparági standardé, így a legtöbb notebook gyártó az Intel és vagy az AMD processzorait használja, így van ez a Xiaomival is.

Legújabb laptopjukban az Intel által, a jelenleg is folyó CES 2021-en bemutatott 11. generációs Tiger Lake processzor kerül bele, annak is a H verziója.

A RedmiBook Pro a jövő hónap folyamán fog megjelenni egy dedikált esemény során, valamikor a Redmi K40 sorozat debütálása körül. Elképzelhető, hogy a 2 termék egy eseményen lesz bemutatva, ez egyelőre csak feltételezés, viszont a Redmi K30-at a RedmiBookkal együtt dobták piacra, szóval simán elképzelhető.

Az is lehetséges, hogy a 2021-es Shanghajiban megrendezendő MWC-n lesz bemutatva, ez február 23. és 25. között lesz megtartva.

A Intel H35 chipje teljesítményorientált, vagyis valószínűleg ez a laptop nem egy extra hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkező típus lesz, ellenben nyers erőből nem lesz hiány.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek