KezdőlapHírekA Xiaomi Mi A1 forgalmazása megszűnt Indiában, jön az Mi 6X és...

A Xiaomi Mi A1 forgalmazása megszűnt Indiában, jön az Mi 6X és Mi A2!

Tavaly szeptemberben mutatkozott be a Xiaomi első Android ONE készüléke, az Mi A1. Mint tudjuk, a kínai Mi 5X globális verziója, ami idén újra meg fog ismétlődni, hisz az Mi 6X április 25-én fog bemutatkozni.

Úgy látszik, hogy az Mi A1 pályafutása ma reggel megszűnt, mivel Indiában lekerült a boltok polcairól és a gyártásuk is leállt. Delhiben lévő Xiaomi partnerek jelentése szerint a Xiaomi már nem szállít semelyik partnernek az adott készülékből.

Mivel az Mi 6X 9 nap múlva bemutatkozik Kínában, könyvelhetjük, hogy hamarosan Indiában kerül bemutatásra szintén, mint az elődje, az Mi A2. Az Mi 5X és Mi A1 között szinte semmilyen különbség nem volt hardverben, csak a szoftver volt különböző és átjárhatatlan. Mi 5X MIUI rendszerrel, míg az Mi A1 Android alap verziójával lett értékesítve. Ugyan így lesz idén is, 25-én jön az Mi 6X MIUI rendszerre, majd nem sokkal utána a Mi A2 alap, vagy ahogy sokan ismerik stock Androiddal fog elindulni.

Mit tudunk eddig az Mi 6X/A2 párosról? Teljes képernyős lesz, 5.99″ átmérővel, FHD+ felbontással. Dupla hátsó kamera egy 20 és egy 12MP Sony páros, míg elől is egy 20MP szelfikirály kamerát kapunk. Ujjlenyomat olvasó hátul helyezkedik el és 2910 mAh aksik kapunk bele. A SoC még nagyon kérdéses…

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img