Mint azt sokan olvashattátok, vagy nem, de akkor most elmondom nektek és innentől tudni fogjátok, a Xiaomi Mi 10 sorozatra és Poco F2 Pro telefonra már egy ideje készül a STOCK Android 11, a béta verziók már ki is mentek tesztelésre. Ez nekünk sok vizet nem zavar, mert az is a béta ágon ment és nem sokan merészkednek olyan vizekre, ahol nem feltétlenül stabil a rendszer.
Ez a szakasz is befejeződött, már jöhet is az Android 11 alapú MIUI 12 frissítés béta tesztelése. Ezt pedig elég egyszerűen tudtuk meg, a Xiaomi nem rejtette véka alá, hogy erre készül, bár hivatalos bejelentés még nem született, de ez sem késhet már sokat.

Kínai MIUI 12 felhasználók szembesülhettek a mai rendszeralkalmazások frissítésekor, hogy a rendszert frissítő alkalmazás frissült (kicsit zavaros? 😆 ). Szóval, a Frissítés app új verziója, mostantól képes Android 11 alapú MIUI frissítés kezelésére és telepítésére. Ezzel a lépéssel már tudja fogadni a MIUI 12 frissítés a következő, Android 11 alapú MIUI frissítéseket. Most még csak kínai MIUI 12 frissítésről és annak is béta változatáról van szó, a stabil és a Global még kicsit odébb van. Amint ezt bejelentik, azonnal jövünk a részletekkel, vagy itt, vagy Facebook oldalunkon és csoportunkban!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ