Még nincs vége a Xiaomi 10. évfordulójának, nem csak telefonban emlékeznek meg erről a kerek számról, hanem már TV formájában is jön az Ultra verzió.
A Xiaomi Mi TV Master a cég eddigi legjobb tévékészüléke, minden új és kimagasló technológiát felsorakoztat, amit eddig csak bele tudtak építeni. Ennek a tévének az évfordulós kiadásával ismerkedhetünk meg szeptember 28-án, a Xiaomi Mi TV Master Ultra kiadással.

A 8K felbontás mellett a Mi TV Master Ultra a legfejlettebb megvilágítási technológiát alkalmazza, melyet nemes egyszerűséggel Mini LED-nak neveztek el. A Mini LED kijelző technológia egy erőteljes és finom háttérvilágításréteg, mely több tízezer apró LED egységből áll, ami rendkívül nagy fényerőt képes biztosítani. A különféle fényvezérlő megoldásokkal a kontraszt is megemelkedik, ugyanakkor a finom fényszabályozásnak köszönhetően, lehetővé válik a szürke (50) árnyalatainak megjelenítése is.

Az 5G kapcsolat feltétlen szükséges a 8K tartalmak laggmentes vételéhez, a Xiaomi tévéje lesz a világon az első, mely a CTA hálózati hozzáférési tanúsítási teszten átment és támogatja az 5G SA/NSA hálózatokat. Az SA hálózat elméleti letöltési sebessége akár 2.1 Gbps is lehet.

A TV képernyőjének méretéről még nem nyilatkozott a cég, de a pletykák szerint, nemrég 3C minősítésen esett át két modell is, melyből az egyik 82″ átmérővel rendelkezik és támogatja a 8K felbontást.

Amint többet tudunk meg a Xiaomi Mi TV Master Ultra kiadásról, azonnal jövünk a részletekkel itt cikkben, vagy a Facebook oldalunkon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ