- Hirdetés -
()

A “Jön” a hivatalos infók alapján íródott, egyébként már rendelhető… :lol: Na ezt sosem fogom megérteni, hogy a Xiaomi a megjelenő termékeit hamarabb kínálja a viszonteladóknak, mint azt hivatalosan bejelentenék.
Nincs nagy truewhy a történetben, a Xiaomi CC9 sorozat lesz átnevezve és elméletileg, csak elméletileg Android One rendszert futtatnak. Na most van egy kis probléma az infókkal, mivel ma reggel, Donovan Sung bejelentette, hogy készülődik a Mi A2 és Mi A2 Lite utódja.

Szóval hamarosan ennél többet fogunk tudni a hivatalos bevezetésről, de mint fentebb írtam már a telefon hamarosan kikerül a viszonteladókhoz, mint most is, a Gearvitához. Tegnap este kaptuk a fülest, a csoportunkba már ki is raktuk, aki tag, mindenről azonnal értesül. A Gearvita kontaktommal beszélgetve, nem tudnak Lite verzióról, csak a sima Mi A3 telefonról, ráadásul a gyengébb, Xiaomi CC9e kerül kiadásra más néven. Eddig azt hittük, hogy a CC9 lesz az Mi A3 és a CC9e lesz az Mi A3 Lite. Eddig nem úgy néz ki. A GSMArena szerint, az A sorozat nem teljesen a CC sorozat Android One változata lesz, egyes források szerint nagyobb SoC lesz bennük, mint az eredeti telefonokban. A CC9 SD710, míg a CC9e SD665 processzort tartalmaz, míg a Mi A3 SD730 és Mi A3 Lite SD675 processzort fognak kapni. A kijelzőt sem ártana javítani, mivel a CC9e felbontása csak HD+, ezt nem nyelné le az európai piac. Vagy nem lesz Lite, vagy feljavított CC9e variánst kell kiadni. A Kamera modulok maradnak elől, hátul, a többi infó ismeretlen…

Ha viszont be akarsz rá ruházni, máris elővételben ki is fizetheted, majd jövőhéttől indul a kiszállítás.

Xiaomi Mi A3(CC9e) 4G Smartphone 4GB RAM 64GB ROM Global Version

  • Eredi ár: 289.99$
  • Akciós ár: 239.00$
  • Kupon: AL09Mi9
  • Szállítás: 10.75$ (EU Priority line)
  • Összesen: 249.75$ (~ 72.205 Ft)
  • Vásárlás

Ebből kifolyólag az Mi A sorozat következő családtagjának bejelentését jövőhétre várhatjuk, addig is minden infóról tájékoztatni fogunk benneteket!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -