KezdőlapHírekJön a Xiaomi Airdots Pro utódja, véletlen kiszivárgott egy képen

Jön a Xiaomi Airdots Pro utódja, véletlen kiszivárgott egy képen

A Xiaomi Airdots Pro utódja először a Bluetooth SIG oldalán bukkant fel, megkapva a tanúsítványát. A fülest mi is bemutattuk, amit itt nézhetsz, olvashatsz.
Persze Kínában nem így hívják, ott Mi True Wireless Earphones 2 (TWSEJ02JY) a neve, de hozzánk már Airdots Pro 2-ként fog jönni. Eddig sok minden nem derült ki róla, marad a Bluetooth 5.0 maradt, de valószínűleg akkumulátor kapacitásban lesz jobb, kialakításban és hangzásban. De a doboza tuti más lesz.

A Xiaomi irodájában készült képet rakott ki az egyik munkatárs, de még csak nem is sejtette, hogy valami van a képen, aminek nem kellett volna rajta lennie. De éles szemű követők kiszúrták a jobb oldalt bekarikázott részen valamit.

A Xiaomi új Bluetooth fülhallgatója lesz ez, amit nemes egyszerűséggel Air2 néven fog futni. A kép annyira nem jó minőségű, hogy minden apró részlet látszódjon, de a füles tokja maradt, a fülhallgatók némileg át lettek tervezve.

A bejelentésre még ebben a hónapban sor kerülhet, vagy a Xiaomi Mi 9 5G telefon mellett, vagy a Mi Mix 4-gyel kerül bemutatásra. Amint kiderül, jövünk a részletekkel!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek