KezdőlapHírekJön a Xiaomi 11i Hypercharge

Jön a Xiaomi 11i Hypercharge

Pár héttel ezelőtt olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint a Xiaomi egy új, 120W-os töltéssel rendelkező telefont jelent be idén Indiában. A készülékről szóló infó valós, viszont az már nem jelenik meg 2021-ben. A Xiaomi bejelentette, hogy január 6-án dobja piacra a  Xiaomi 11i Hypercharge telefont, ami valóban 120W-os gyorstöltést támogat. A névadásban kis érdekesség, hogy a széria ugyan létezik, a Mi 11i itthon is kapható, azonban miután a Xiaomi már elhagyta a Mi-t a névből, így az új telefon már anélkül jelenik meg.

A Xiaomi HyperCharge techonológia képes egy 5000 mAh-s akkumulátort 15 perc alatt 0-ról 100%-ra föltölteni. Ez a Xiaomi 11T Proban jelent meg először, az erről és a telefonról szóló tesztünket itt olvashatjátok.

A készülék egyelőre csak Indiában jelenik meg, a poszter szerint széles színválasztékkal. A reklám szériáról beszél, így több társa is lehet a készüléknek. Ami rendkívül aranyos, hogy jön még infó a telefonról, és az is megvan, hogy mikor, ugyanis a Xiaomi dátumokat adott meg, hogy mikor csepegtet további adatokat a szériáról. Ezzel pedig szépen szemelőtt tudja tartani a bejelentést. Ügyes!

A Fliprkarton megjelent homályos képeken azért 1-2 dolog kivehető. A telefon 120 Hz-es kijelzővel és valamelyik csúcs Dimensity chippel érkezik.

Bizonyos híresztelések alapján a Xiaomi 11i Hypercharge, nem más, mint a már Kínában megjelent Redmi Note 11 Pro+. Az infók alapján simán lehet, meglátjuk. Hogy Európa és ezzel együtt Magyarországra jön-e ez a készülék vagy jönnek-e ezek a készülékek, jó kérdés, kiderül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek