KezdőlapHírekJön a vörös Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Jön a vörös Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Nevéhez hűen a Redmi sorozatból láttunk már sok vörös kiadást, sőt Mi sorozatból is. A mai nappal (2018.04.10.) adta ki az Apple is az iPhone 8 Red Special Edition-t durván 237.000 forintért, erre ma reggel megjelent a Xiaomi Redmi Note 5 Pro vörös verziójának plakátja.

A Xiaomi Redmi Note 5 sorozat eddig négy színben volt kapható, Varázslatos kék, fekete, arany és rózsaszín. Ma reggel, helyi idő szerint 10 órakor újra megnyitották az értékesítést igaz a készülék elérhetősége kétséges és a vörös verzió is csak akkor kerül a polcokra, ha a kereslet-kínálat stabil marad.

Pontos megjelenésről tehát nincs információ, figyelni kell a webáruházakat, ha szeretnél egy különleges Xiaomi telefont. Te megvennéd a vörös verziót ha itthon kapható lenne?

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img