web analytics
KezdőlapHírekJön a "sima" Poco F2

Jön a “sima” Poco F2

Egy telefon pro verzióját rendszerint a sima verzióval együtt jelenik meg, esetleg utána, de nem előtte. A Poco mégis úgy gondolta, hogy ezt az általános vélekedést ők nem követik, ugyanis a Poco F2 Pro már tavaly májusban megjelent, föl is hívta magára a figyelmet a kimagasló ár-érték arányával, viszont a Poco F2 azóta várat magára, de már valószínűleg nem sokáig. A Poco India a hivatalos Twitter oldalára rakott ki egy videót, ami alapvetően egy év végi összegző kis önreklám, azonban a szemfülesek kiszúrhatnak valamit a videó végén.

 

Köszönetet mondanak megannyi dologért, a szeretetért, a támogatásért, az emlékekért, stb, stb, viszont a nagy hála közepette megjelent ott még valami:

Köszönet az F2-ért. A Poco nem árult részleteket a telefonról, egy dologban mégis biztosak lehetünk, hogy amennyiben hűek önmagukhoz, az árazással nem lesz gond. Azonban természetesen pletykák mindig vannak: a rendszerchip állítólag egy Snapdragon 732G, aminek ismerősen csenghet a neve, ugyanis ez van a Poco X3-ban is. Szintén a Xiaomiui infói szerint a kijelző 120 Hz-es képfrissítést kap, az akkumulátor pedig 4250 mAh-s lesz, ami támogatni fogja a fordított töltést, ebből következtetni lehet arra, hogy lesz a telefonban vezeték nélküli töltés. 4 kamera lesz a “courbet” kódnévre hallgató Poco F2 hátlapján, a globális verziója pedig rendelkezni fog NFC-vel.

Ezen infók közül semmi sem biztos, de ezek alapján a Poco F2 egy felső-középkategóriás készülék lesz, reméljük, eljut Európába is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img