Ahogyan azt mi is megírtuk, a Redmi hivatalos infókat és plakátokat is osztott meg a Redmi 10X-ről, illetve a benne lévő igen combos MediaTek Dimensity 820-ról. A mai nap legfontosabb híre kétség kívül ez volt, azonban Lu Webing a Redmi vezérigazgatója posztolt még egy igen érdekes bejegyzést hivatalos Weibo (kínai Facebook) oldalára.

Május 26-án a Redmi 10X mellett bemutatásra kerül a Redmi Smart TV X szériája, ami 3 típust takar. Egy 50″ (127 cm), egy 55″ (~140 cm), illetve egy 65″ (~165 cm) képátlójú modellt, névszerint X50, X55 és X65. A vezérigazgató szűkszavúan fogalmaz, a méreteken kívül annyit árul el, hogy az új Redmi TV-ket kiválló képminőség, lenyűgöző anyaghasználat és hangrendszer, illetve kitűnő smart funkciók jellemzik. Hiszem, ha látom, szokás mondani, majd a tesztek bebizonyítják, hogy igazbeszéd volt-e Lu Webing írása.

Az áráról semmit sem tudni, sem arról, hogy eljut-e Európába, és ezzel együtt Magyarországra. A bemutatása után természetesen minden infót megírunk ezen termékell kapcsolatban is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ