KezdőlapHírekJön a Poco M4 Pro 4G és Redmi Note 11S

Jön a Poco M4 Pro 4G és Redmi Note 11S

Indiában nagy a nyüzsgés, nem rég a Xiaomi 11i jelent meg, ami a kínai Redmi Note 11 Pro mása, ma reggel leplezték le, hogy jön egy Redmi Note 11S néven is és most a Poco M4 Pro 4G változata bukkant fel.

Redmi Note 11S

Redmi Note 11S
A Redmi Note 11S telefont jelenleg még nem tudtam hova tenni. Gondoltam elsőre, hogy megint csak egy átnevezett kínai telefon lesz, mivel a keleti Redmi Note 11 Pro már megjelent Xiaomi 11i néven. De nem. A képet jobban szemügyre véve, a telefon kameraszigete valahogy nem hasonlít semelyik, jelenleg futó telefonra sem. De a váz ívét elnézve pedig nagyon is hasonlít a kínai Redmi Note 11 Pro sorozatra. De amint azt olvashatjuk, ez egy új Note 1S telefon lesz. Szerintem Redmi, mert Xiaomi Note sorozata megállt évekkel ezelőtt és most miért is folytatnák? Vagy Poco Note 1S???

Poco M4 Pro 4G

A Poco M4 Pro 5G, 4G-s változata a Tájföldi NBTC engedélyezési hatóság oldalán bukkant fel ma reggel. Az új 4G-s változat szinte alig különbözik a már meglévő 5G-s változattól, csak LTE hálózat a max. benne. Ugyan úgy MTK proci hajtja, 90 Hz-es képernyő, de kamera hármasa már eltér, 50 helyett 64 MP fő kamera lesz benne, 8 MP ultraszéles látószögű és egy 2 MP mélységérzékelő.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek