KezdőlapHírekJÖN a MIUI10 Global stabil frissítés több készülékre

JÖN a MIUI10 Global stabil frissítés több készülékre

Az elmúlt napokban sokan kaptak értesítést, miszerint a MIUI9 stabil rendszerükre elérhető frissítés. Ám ez sokaknak el is tűnt, mert mobilneten nem igazán szerencsés 1,5GB adatmennyiséget elhasználni és mire hazaértek WiFi-n már nem volt elérhető. Ez egy bevált szokás a hivatalos kiadás előtt, hogy kiadják véletlenszerűen pár telefonra, teszt gyanánt.

A Xiaomi ma bejelentette, hogy 9 készülékre fogja kiadni a MIUI10 Stabil frissítést hamarosan!

Az új MIUI10 optimalizáltabb rendszert, gyorsabb és érzékenyebb működést fog biztosítani. 14 új rendszeroptimalizáson esett át, aminek hála az alkalmazások gyorsabban indulnak el és stabilabban működnek. Jobb akkumulátor kihasználás mellett gyorsabb és simább animáció, reakcióképesség jellemzi.

A virtuális gombok nélküli, könnyen használható, teljes képernyős kézmozdulatokkal együtt olyan új funkciók, mint pl. a több tartalom a csempézett tálcán és a javított csúsztatás gesztusok (fel és le a feladatok átkapcsolásához, oldalra az aktuális feladathoz), a felhasználók örömmel veszik majd fel a többfeladatos hatékonyság növelését. A felhasználók tökéletesen képesek teljes képernyős gesztusokra váltani. A MIUI 10 pedig sokkal produktívabb élményt nyújt egy teljesen újratervezett legutóbbi alkalmazásmenüvel, amely akár 5 alkalmazást is megjelenít egy képernyőn.
A MIUI10 támogatja azokat a Xiaomi készülékeket, amelyek egy kamerával rendelkeznek és többé nincs szükség dupla kamera rendszerre, hogy tökéletes portré fotót készíts. Tehát ez már nem csak a dupla kamerás telefonok kiváltsága. Szóval a MIUI10 ugyan úgy támogatja a dupla kamerás készülékeket, mint az egy kamerásakat.
A MIUI 10 egy teljesen új hangrendszerrel érkezik. Az értesítésektől, az audio visszacsatolásig és a környezeti hangoktól egy alkalmazásig, például az időzítő – a MIUI 10 célja, hogy nagyobb élményt szolgáltasson, mint a zaj. A MIUI-t olyan módon tervezték, hogy csökkentse a halláskárosodás lehetőségét.
A MIUI10 Stabil frissítés első körben az alábbi készülékekre érkezik:
Redmi Note 5 (Global) / Redmi Note 5 pro (Inida) | Mi 6 | Mi MIX 2 |Mi 5 | Mi Note 2 | Mi MIX | Redmi S2 (Global) / Redmi Y2(India)
A MIUI10 Stabil Frissítés kiadásának dátuma: 2018. szeptember 20.
A frissítést mindenki OTA, az az automatikusan megkapja! További készülékek frissítése később várható, amint van hírünk róla, azonnal jövünk!
- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img