- Hirdetés -
()

Bár a cikk megírásakor novembert írunk, ami épp a Movember hónapja, azért nem szeretnénk megfeledkezni azokról a hölgyekről sem, akik a sima arcbőrre esküsznek, ha életük párjáról van szó. Az elmúlt években egyre nagyobb divat lett a borosta, és a szakáll (igen, a cikk írója is közéjük tartozik), sokan a pár napos borostát sem tudják elviselni. nekik szól a következő termék.

Néhány nappal ezelőtt a Xiaomi MiJia hordozható elektromos borotvát (többek között) mutatott be. Az új zászlóshajó ultra vékony, hordozható borotva, amely majdnem bankkártya méretű, kényelmesen elfér tenyerünkben, vagy egy farzsebben.

A szita bőrbarát Voronoi geometria bionikus háló 1148 lyukkal, mely növeli az érintkezési felületet. Anyaga ón-kobalt ötvözet bevonattal, mely tartós és szívós. A hordozható elektromos borotva vastagság 13,2 mm.

A vágópengék – melyeket Japánból importálnak – minőségi acélból készülnek. Keménysége 60HRC fölötti. Az éles pengék rendkívül kopásállóak, ezért hosszú ideig élvezhetjük hatékony használatukat. Meghajtásáról egy  nagy sebességű motor gondoskodik,  7800 fordulat / perc sebességgel, és mindössze 65 dB működési zajjal.

A beépített akku mérete talán kicsit túlzó is, bár hátrányként semmiképpen sem nevezhető. Töltését az új trendeknek megfelelően USB Type-C portról oldhatjuk meg, így külön töltőt sem kell magunkkal cipelnünk. Napi 3 perc folyamatos borotválkozással nagyjából  30 napig használható. A készüléken rejtva találjuk a kapcsolót, így idegenek nem tudják használni. Található rajta töltöttségjelző, tisztítását pedig könnyen elvégezhetjük.

Ez a Xiaomi MiJia hordozható elektromos borotva jó választás lehet gyakran utazók számára. Értékesítése novenber 11-én, 11: 00-kor indul a szokésos helyeken (többek között a Mi Home áruházakban is) .  Ára 179 jüan (bevezető áron 7300 Ft)

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -