Itt az új Xiaomi gitár – Populele S1/U1 bemutató

2166
- Hirdetés -
()

Sokan nem tudtátok, de a Xiaomi hangszergyártó partnerrel is rendelkezik.
Az év elején a Poputar P1 klasszikus okos gitár mellett bejelentettek egy ukulele-szerű gitárt, “Populele S1” néven. Ez volt az első ilyen hangszer.

A hangszer lenyűgözte a Xiaomi rajongókat. Akkora sikert aratott hazájában, hogy  bejelentették az új változatát.

Ismerkedj meg a Xiaomi Populele S1 és U1 ukulele gitárjával.

U1 (balra) és S1 (jobbra)

A Populele S1/U1 legfőbb látnivalója, a fogólapba épített LED-panel, melyhez applikáció is tartozik. A gitárt Bluetooth-on keresztül okostelefonnal, vagy táblagéppel is szinkronizálhatjuk, a mellékelt katalógusból több száz dal közül választhatunk, és a LED-ek segítségéven megtanulhatunk gitározni. A panel megjeleníti az akkordokat, melyeket ujjunkat le kell fognunk. A LED-ek fénye erős, és közvetlenül a húrok alatt világítanak.

Az alkalmazásról:
Nemcsak hatalmas gyűjteményt kínál, hanem vizuális információt is tartalmaz minden egyes akkordról, amely lehetővé teszi a hangok rögzítését játék közben. Ez megosztható a közösségi médiában is. Ha még nem állnál készen arra, hogy nyilvánosságra hozd a zenéd, a felvételeket a Mi Cloud-ban is tárolhatod. Képzeld el, milyen izgalmas lesz egy kis idő múlva visszahallgatni az első lépéseket (bénázást).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Populele U1-nél eltér az alkalmazott anyag fajtája. A fedlap és az oldalak elkészítéséhez a Xiaomi európai juharfa fajtát választott. Kiváló akusztikai tulajdonságokkal, szépséggel és kiváló tartóssággal rendelkezik, akárcsak a Populele S1-nél használt rózsafa. A Maple magasabb (fényesebb, csengőbb) hangot ad, míg a rózsafa kissé melegebb (sötétebb) hangzást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A gitár 800mAh-os akkumulátorral és szokásos USB kimenettel is rendelkezik. Egy töltéssel nagyjából 10 órát használhatjuk, és 2.5 óra szükséges a feltöltéséhez. A csomagban egy pengetőt, tokot, húrkészletet, tápkábelt, és egy porvédőt is kapunk.

További részletek, specifikációk ezen a linken érhetők el.
A két hangszer kb. 37-47e Ft-ért lehet a tiétek. Mivel törékeny eszközről van szó, így ingyenes szállítást nem találtam. Vásárláshoz használjátok a keresőt (én Alin, és és itt találtam)

 

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -