- Hirdetés -
()

A Xiaomi elektromos autójáról már elég sok minden kiderült, még az utcán is lekapták teszt közben. Közben már az alkatrészek tervei is kiszivárogtak, most pedig a Xiaomi első autója is, legalább is az első terv renderelt képei.

Itt a Xiaomi első autója: Xiaomi MS11

Annyira nem vágom az elektromos autóipar remekeit, így rád bízom kedves olvasó, hogy összevesd a meglévő dizájnokkal és talán találj párhuzamot. Szóval a fenti képen látható az első renderelt kép, amelyen a Xiaomi első autója látható, annak is az orra, a rendszámtáblával. A rendszámtáblán pedig az MS11 látható, ami a jelenlegi koncepció típusa lehet.

Itt a Xiaomi első autója: Xiaomi MS11

Bocs a minőségért, de egy kínai csávó fényképezte messziről egy monitor képét, amin a Xiaomi autója látható. A második képen az első fényszórót csodálhatjuk meg. Vízszintesen ketté osztott adaptív LED fényforrásokkal.

Itt a Xiaomi első autója: Xiaomi MS11



A kerekekről nekem először az jut eszembe, hogy ez egy sport autó futóműve. A vékony gumiabroncs, a hatalmas féktárcsa és a sárgára festett féknyereg ezt sugallja. A felni igen jól néz ki, a kerékagy felett a jól ismert MI logóval.

Itt a Xiaomi első autója: Xiaomi MS11

A teljes autót ábrázoló képen már jól körvonalazódik, hogy melyik piacot próbálja ezzel a formával megcélozni. Egy sportos ferdehátú sedan, ha nagyon hasonlítani akarom valamelyik konkurens termékhez, akkor a Tesla Modell Y lenne az. De javítsatok ki, mint mondtam, hogy nem vagyok egy Karotta, vagy Handrás, nem az én területem.

És végezetül elölről is megcsodálhatjuk a Xiaomi első autóját, persze most is kiemelném, hogy ez egy renderelt kép. Szóval ez még nem létezik, mármint nem tudok róla. De az utcán lekapott teszt autóhoz is csak nyomokban hasonlít, az egy nagyobb sedan lesz, vagy a kaszni is csak az első verzió volt. Majd kiderül, hisz hamarosan villantani fogják hivatalosan is, legalább is videón és képeken. Nagyon várjuk már a bemutatót, lesz e ismét durranás a kínai piacon és megizzasztja a jelenlegi vezető márkákat.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -