KezdőlapHírekItt a legújabb GCAM 8.3 Pixel 6 / Pro telefonokból!

Itt a legújabb GCAM 8.3 Pixel 6 / Pro telefonokból!

A GCAM a legkeresettebb alternatíva, ha Android telefonnal szeretnél igazán jó képeket készíteni, mert a gyári egy trágya. Sajnos a Xiaomi/Redmi/Poco telefonokra elérhető EEA rendszerbe integrált fényképező app, nem a legjobb. Sőt, sajnos vannak esetek, mikor 200e fölötti telefonban rosszabb, mint egy 100e alattiban.

Google Camera 8.3
Sajnos így jártam én is, a Xiaomi 11T Pro CineMagic telefonnal. Fantasztikus számok mögött, silány szoftver révén, beltéri kép készítés automata módban annyira gagyi, hogy én szégyellem magam. Ezért hát rákerestem a sokat dícsért GCAM alkalmazásra és épp most jött ki az új, 8.3-as verzió. Ezt a Google Pixel 6 és Pro telefon kapta meg, amit portoltak egyéb Android-os telefonra.

Google Camera 8.3 újdonságai

  • Mágikus radír – Nagyon hasznos funkció, hogy tökéletes fényképet kapj, miután eltávolítottad a felesleges tárgyakat. A “Magic Eraser” könnyedén eltávolítja a “photobombereket”.
  • Arc elhomályosítás – A telefon fényképezőgépének gépi tanulása automatikusan kijavítja az arc homályosságát a fényképeken. Segít a haszontalan fényképek hasznos memóriává alakításában.
  • Valódi tónus – Lehetővé teszi a fényképezőgép számára, hogy kézi megoldás nélkül pontosan rögzítse a bőrszínek nagy részét. Ez a fényképezőgép natív jellemzője, és automatikusan alkalmazható minden képre.
  • Mozgásmód – A hosszú expozíció és a kreatív elmosás funkciók kombinációja. A mód kéznél van, ha mozgás közben rögzít egy pillanatot, vagy bármely tárgy mozgásban van. Mozgó elmosódást alkalmaz a mozgó tárgyon, hogy gyönyörű fényképet kapjon. A hosszú expozíció azonban hasznos, miközben megörökíti az éjszakai élet pillanatait. Állvány nélkül könnyedén készíthet könnyű fény-vonalakat.

A GCAM 8.3.252_V0e béta verziót próbáltam ki egy Xiaomi 11T Pro telefonon. Minden rendben vele, fényképez, videóz, rengeteg beállításból válogathatunk. Minden működik, egy dolgot kivéve, még pedig a lassított videófelvétel. Sajnos ott FC az app…
Nem minden esetben jobb a Google kamerája, de majd éjszakai módban is letesztelem, meg főleg ott, ahol a Xiaomi totál elhasalt. Na de a fontosabb a letöltés, amit ide kattintva meg is tehetsz. A listából a “MGC_8.3.252_V0e (BSG, 2021-10-09, beta)” a legújabb, ezt BSG modder készítette szinte bármelyik Android-os telefonhoz. A követelménye az Android 9/10/11/12 alap és a Camera2 API támogatás.

Telepítés

  1. Töltsd le a fenti linkről az APK fájlt a telefonodra
  2. Fájlkezelőben keresd meg (Downloads mappa) és bökj rá
  3. Ha a rendszer kéri, engedélyezd a harmadik féltől származó alkalmazások telepíthetőségét
  4. Telepítsd fel
  5. Örülj!

Ha valami nem jó, nem indul el, akkor próbálj meg egy stabil 8.1-es verziót. Sajnos semmire nincs garancia, hogy bármilyen telefonon működni fog, így ne minket szidj, ha nem megy…

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek