ISOCELL HPX kamerát kap a Redmi Note 12 Pro+

2822
- Hirdetés -
()

Ma reggel, 2 nappal a bemutató előtt, újabb Note telefonra derült fény. A Redmi hivatalos Weibo oldala nyújt nekünk érdemi infót a csütörtökön megjelenő telefonokról. Az új, harmadik telefon pedig a Redmi Note 12 Pro+, ami olyan flagship kamerával jön, ami eddig csak Xiaomi csúcstelóban van, a Samsung ISOCELL HPX.

Samsung ISOCELL HPX

 

A HPX nem sok mindenkinek mond valamit, de akkor lelövöm a poént. Ez a Samsung 200 MP ISOCELL HPX fényérzékelő! Na és melyik telefonban ismerkedtünk meg vele? Igen, a Xiaomi 12T Pro-ban, ami nem rég került fel a DXOMark listájára. Ezen a listán Redmi még sosem állt jó helyen, jelenleg is csak a 77. a Redmi Note 11S 5G. Ezzel talán felzárkózik, de nem ezért szeretjük a Redmi Note sorozatot.

Samsung ISOCELL HPX

Az ISOCELL HPX a Samsung Electronics 200 megapixeles szenzorcsaládjának új tagja. A Samsung legkisebb, 0.56 mikronos pixeleinek hála, továbbra is rendkívül nagy felbontású képvilágot biztosíthat az okostelefon felhasználók számára. A Samsung közleménye szerint a képek 12.5 megapixeles élességet tudnak megőrizni még akkor is, ha a 200 megapixeles ISOCELL HPX-el az eredeti képméret négyszeresére nagyítják.

Az ISOCELL HPX DTI (Deep Trench Isolation) technológiája nemcsak külön választja el az egyes pixeleket, hanem növeli az érzékenységet is a tiszta és élénk képek készítéséhez. Ráadásul a 0.56 mikronos pixelméret 20%-kal csökkenti a kameramodul területét, ami karcsúbb és kisebb telefon házat eredményez.

Az ISOCELL HP a Tetra^2pixel (tizenhat pixel egyben) technológiát is alkalmazza, amelyel a fényviszonyoktól függően, automatikusan három fénygyűjtési mód között válthat. Jól megvilágított környezetben a pixelméret 200 megapixel esetén 0.56 mikron marad; gyenge megvilágítású környezetben a képpontokat 1.12 mikronra alakítják át 50 megapixel esetén; és gyenge megvilágítású környezetben.

Samsung ISOCELL HPX

Ez a technológia lehetővé teszi, hogy az ISOCELL HPX kiváló fényképezési élményt nyújtson gyenge fényviszonyok mellett is, és a lehető legélesebb, tiszta fényképeket adja vissza még korlátozott fényforrás mellett is.

Samsung ISOCELL HPX

Az ISOCELL HPX lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 8K-s videót készítsenek 30 képkocka/mp sebességgel és támogatja a zökkenőmentes, kettős nagy dinamikatartományt 4K és FHD (Full HD) módban. Az Intelligens ISO Pro technológiával támogatott egykockás progresszív HDR, három különböző expozícióval rögzíti az árnyékokat és az erős fényeket egy jelenetben: alacsony, közepes és magas, a fényképezési környezettől függően.

A három expozíció kombinációja kiváló minőségű HDR-képeket és videókat biztosít. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy az érzékelő több mint 4 billió színben jelenítse meg a képeket (14 bites színmélység), 64-szer többet, mint a Samsung elődje, 68 milliárd színben (12 bites színmélység).

Csütörtökön találkozunk a YouTube csatornánkon!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -