KezdőlapHírekiPhone 13/14 telefonhoz gyárt töltőt a Xiaomi

iPhone 13/14 telefonhoz gyárt töltőt a Xiaomi

A Xiaomi vagy annak almárkája már nem először készít iPhone telefonokhoz kiegészítőt, hogy megoldjon olyan problémát, amit az Apple nem. Legutóbb a Black Shark készített külső hűtőt az iPhone 13-hoz, hogy a túlmelegedést megoldják nekik. Most pedig ugyan ehhez a típushoz és elődjéhez, az iPhone 13/14 telefonhoz készített mágnesen, vezeték nélküli töltőt.

iPhone 13/14 telefonhoz gyárt töltőt a Xiaomi

A Xiaomi töltője 3 in 1 töltő eszköz. Egyben a fő tulajdonsága, a vezeték nélküli töltés, asztali tartó és kivehető powerbank. Azért ez így egyben azért ütős hármas. Ráadásul nem valami ikszedik kínai márka, hanem Xiaomi minőségben!

A mágnesnek köszönhetően asztali tartóként is üzemel, miközben vezeték nélküli technológiával tölti az iPhone 13/14 telefont. Levéve a töltőről a powerbank része tovább tölti a telefont, így magunkkal vihetjük bárhova. A tartón pedig kábelről mind a telefon, mind a powerbank töltődik egyszerre.

A powerbank nagyon vékony, összesen 12 mm, kapacitása pedig 5.000 mAh. A töltés automatikus, nincs szükség gombnyomásra. USB Type-C csatlakozóval rendelkezik, mely támogatja az oda-vissza töltést, 20 W bemeneti és 12 W kimeneti energiával. A mágnes nagyon erős, 10N húzóerővel bír, ami 1 kg megtartására is képes, így a telefonod és a powerbank biztonságban van. 5 db iPhone 13/14 telefont is megtartana.

A Xiaomi által gyártott töltő szeptember 16-án kerül forgalomba Kínában, majd megtalálható lesz a keleti webáruházakban. A kínai ára 199 Jüan ~ 11.250 Ft lesz. iPhone 13/14 tulajok örülhetnek!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img