- Hirdetés -
()

Itt olvashattok egy rövid interjút az ABC Data ügyvezető igazgatójával, amely cég az első hivatalos Xiaomi forgalmazó Európában.

Kép

Kérdés: Miért döntöttek úgy, hogy a Xiaomi kereskedelmi partnerei lesznek?

Válasz: Az ABC Data célkitűzése a “folyamatos bővülés és az egyre vonzóbb kínálat” elérése. Szeretnénk kiegészíteni termékpalettánkat, folyamatosan megjelenni új, innovatív és kiváló minőségű termékekkel. A Xiaomi okostelefonjai mindezen elvárásoknak megfelelnek.
Ezen túlmenően a Xiaomi, mint márka nagyon jó hírnevet szerezett magának Lengyelországban. Örülünk, hogy mi lehetünk a Xiaomi első forgalmazói hazánkban.

Az ABC Data Lengyelország vezető IT forgalmazója. A Context piackutató cég felmérése alapján ez év júniusában a piaci részesedésünk 23% volt. Abban az esetben, ha ehhez hozzávesszük a távközlési szolgáltatók számára forgalmazott számítástechnikai berendezéseket is, ez az arány még magasabb, évente kb. 60%. Ez sok mobil gyártó számára igen fontos tényező. A szolgáltatók tudhatják magukénak az okostelefon értékesítések több mint felét. Minél nagyobb arányt érsz el a szolgáltatóknál, annál gyorsabban tudsz erős pozíciót kiharcolni magadnak Lengyelországban.
Hasonlóan fontos tényező a tapasztalatunk, az hogy külön csapatokat tudunk a partnereink támogatására biztosítani, valamint a dinamikus fejlődés, amit Közép-és Kelet-Európában fel tudunk mutatni. Ma mi vagyunk az egyetlen regionális IT forgalmazó, amely közvetlenül működik nyolc piaci a régióban: nem csak a lengyel, hanem a cseh, az észt, a magyar, a lett, a román, a szlovák és a litván piacon is. Együttműködünk több mint 13 000 viszonteladóval. Nincs még egy ilyen forgalmazó, akik ilyen kiterjedt kapcsolatokkal bír a régióban. Ehhez persze szükséges a megfelelő infrastruktúra és raktári logisztika. Az ABC Data négy logisztikai központja, a varsó-i, a sosnowiec-i, a bukaresti és a budapesti biztosítja a gyors kiszállítást a legtöbb helyre Közép- és Kelet-Európában.
Az igaz, hogy a Xiaomi figyelmének középpontjában jelenleg a lengyel piac áll, de további terjeszkedés esetén, készek vagyunk támogatást biztosítani partnereink számára más közép- és kelet-európai országokban is.

Kérdés: Az értékesített termékre milyen garancia érvényes, 12 vagy 24 hónapos?

Válasz: A hivatalos értékesítési helyekről beszerzett Xiaomi okostelefonokra 24 hónap garancia érvényes

Kérdés: Az értékesített telefonok melyik MIUI változatot kapják? A Global-t, a Stable-t, fejlesztőit vagy terveztek saját verziót?

Válasz: A hivatalosan értékesített Xiaomi okostelefonok a MIUI Global Stable ROM verziót kapják.

Kép

Kérdés: Hogyan lehet érvényesíteni a garanciát a közvetlenül a mi.com-ról megvásárol készülékek esetében? Mostanáig sok felhasználó vásárolt Xiaomi eszközöket viszonteladóktól vagy az AliExpress-en – az ő számukra is elérhető a szolgáltatás? Lesz-e garancia a termékekre? Mi a helyzet a garanciával a viszonteladóktól vagy az AliExpressen vásárolt készülékek esetében?

Válasz: Az ABC Data és Xiaomi nevében az SBE (S.B.E. Polska) vállalja garanciális ügyintézést, de csak azokra a Xiaomi telefonokra, amelyeket az ABC Data értékesített. Így a felhasználó biztos lehet abban, hogy a Xiaomi okostelefonja működik Lengyelországban, és megfelel a lengyel és az európai szabványoknak. Ez magában foglalja az anyanyelvet, a Lengyelországban és az EU-ban hatályos frekvenciákat, és az alkalmazások Google Play-ből való telepíthetőségének biztosítását. A mi.com-ról és a nem hivatalos forrásból beszerzett telefonok ezeknek a kritériumoknak nem felelnek meg, így rájuk az ABC Data szerviz támogatása nem terjed ki.
Óvatosnak kell lenni a nem hivatalos értékesítésből származó Xiaomi telefonokkal. A Xiaomi hivatalos forgalmazásának kezdete óta vannak a piacon olyan emberek, akik hivatalos Xiaomi forgalmazónak tüntetik fel magukat. Közben nem hivatalos értékesítési csatornákon, például. AliExpress-en keresztül szerzik be a termékeket. Lehet, hogy nem is felelnek meg a lengyel és az európai normáknak, ami számos nehézséget okozhat a normál használat során.

Kép

Kérdés: Lesz, hogy saját fóruma a Xiaomi eszközöknek, ahol a felhasználók kicserélhetik tapasztalataikat?

Válasz: Nincs jelenleg ilyen irányú tervünk. De érdemes észben tartanunk azt is, hogy a dinamikus fejlődését a Xiaomi részben a márka rajongóinak is köszönheti. És ez a közösség nemzetközi szintű. Az ő javaslataikat és észrevételeiket is figyelembe vették.

Kérdés: Az EU-ban értékesített telefonok támogatják a B20 LTE frekvenciát?

Válasz: A Redmi Note 3. és 3S Redmi támogatja jelenleg, de amikor kihozzuk az Mi 5s Mi 5s Plus-ot lesz minkét típusból is ilyen változat.

A válaszokat adta:
Łukasz Łyżwa Xiaomi Termék igazgató ABC Data
és köszönet illeti: Dominik Walknowski ABC Data

Ha egyéb kérdésed van, ne habozz feltenni.

Friss hírek :
Xiaomi.eu ROM-okat a Xiaomi hivatalos EU forgalmazója, az ABC Data elfogadta, hogy az nem befolyásolja az értékesített készülékek garanciális feltételeit, tehát az továbbra is él az ilyen készülékeken!
(Természetesen, hivatalosan nyitott BL mellet és pedig SuperSU-val telepítve)

forrás: http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=397665&highlight=abc%2Bdata

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -