Az építőjáték kiváló módja annak, hogy a gyerekek játékosan fejlesszék agyi, és motorikus képességeiket. A logikát már viszonylag korán elsajátítják, ezért a későbbiekben fontos tényező lehet az effajta készségfejlesztés.
Hogyan tudnánk fejleszteni a klasszikus fakockákat, mellyel a mai gyerkőcöket is le tudjuk kötni? Naná, hogy a Xiaomi erre is tudja a választ. Ma bemutatta új, kifejezetten a csöppségek számára kifejlesztett intelligens játékát. Ez a kicsi fakocka segíthet tanítani gyermekeinket, ára mindössze $51,15. A Xiaomi kis fából készült intelligens építőelemeivel képes a fejlődésben lévő gyermekek tanítására, a képzelőerő fejlesztésére.

Kínai nyelvtudás nélkül is kitalálhatjuk, hogy itt a szavakhoz a képet kell párosítani.Szókirakó

A termék egy gazdagépből (host) és 2 építőelemből áll, melyeken színes TFT képernyő található, négyzet alakban,  4.2 cm oldalmérettel. Súlya 55 gramm, SGS élelmiszeripari szilikonból készül, és ellenáll 1.2 méteres vízmélységnek, tehát vízálló. Alkalmas 2-7 éves gyermekek számára. A beépített játékok a Montessori “háromfokozatú” tanítási módszertan alapján készültek, amely a gyermekek tanulási érdeklődésének és aktív tanulási szokásainak ápolását szolgálja. Nincs éles széle, így a gyerekek biztonságosan játszhatnak velük.

Egy kis matek

A beépített 3 tengelyes gyorsulásérzékelő, nyomásérzékelő, gyorsulás érzékelő, támogat egyfajta kontroll lehetőséget. Azonosítja a rázást, ütést, forgatást, döntést, 5 féle fogó kézmozgást, remegés. Az építőelemekkel többféle utasítást is végrehajtathatunk, alkalmas az ábécé tanításra, valamint kiváló angol szavak elsajátítására is. Még a matek házihoz is használható. A Xiaomi új terméke, az intelligens fa építőelemek (fakockák) teszik élvezetessé és érdekessé a tanulást gyerekeink számára. Mert a tanulás nagyon fontos!