KezdőlapHírekÍme a Xiaomi Watch S1 és TWS Earphones 3

Íme a Xiaomi Watch S1 és TWS Earphones 3

Bár a legutóbbi bemutatóesemény középpontjában kétségtelenül a Xiaomi 12 család állt, azonban más is bemutatásra került. A bemutatót egyébként közvetítettük magyar kommentárral, ha esetleg nem láttad volna, itt visszanézheted:

Megjelent a Xiaomi Watch S1 okosóra, illetve a Xiaomi TWS Earphone 3 fülhallgató. Megmondom őszintén, engem az óra fogott meg az egyik legjobban a bemutatón. A Watch S1 a Xiaomi eddigi legprémiumabb órája rozsdamentes acélszerkezetével, zafírüveggel védett 1,43 hüvelykes AMOLED kijelzőjével és harmadik féltől származó alkalmazások támogatásával.

Több mint 117 sportmódot támogat, és 5ATM vízálló. A különböző vízállósági tanúsítványokról itt írtunk. Rendelkezik beépített NFC modullal a fizetésekhez, valamint egy mikrofonnal és hangszóróval a párosított telefonon keresztül történő hívásokhoz. Szívritmus- és vér oxigénérzékelők, valamint alváskövetés is található rajta. Kapott beépített GNSS-t, így tehát például futáskor nem szükséges a telefonnak is a felhasználónál lennie. A Watch S1 egy 470 mAh-s akkumulátorral érkezik, amely a Xiaomi állítása szerint vegyes használat mellett akár 12 napig is kitart.

Az új okosóra gumiszíjas változatáért Kínában 1049 yuant, vagyis nagyjából 54 ezer forintot kérnek el. A bőrszíjas változat egy kicsit drágább, 1199 yuan, vagyis nagyjából 61 ezer forintba kerül.

A Xiaomi TWS Earphones 3 ANC-vel, vagyis aktív zajszűréssel rendelkezik, ami a gyártó ígérete alapján akár 40 db-t is képes “kiiktatni”. Összesen 3 mikrofont kapott a fülhallgató, illetve rendelkezik egy olyan móddal, ami direkt beenged külső zajt, ha épp valakivel beszélgetne a felhasználó.

Egy töltéssel 7 órát bír ki a fülhallgató, a töltőtok további 30 óra üzemidőt biztosít. A tokot USB-C-n keresztül vagy vezeték nélkül lehet tölteni. A fülhallgató IP55 szabvány szerinti por- és vízálló. A kínai ár 449 yuan, kb 23 ezer forint.

Mint, ahogyan a Xiaomi 12 esetében is, kínai megjelenésről beszélünk. Hogy kapható lesz-e globálisan, és, ha igen, mikor, arról egyelőre nincs információ.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek