KezdőlapHírekÍme a Xiaomi "új" telefonjai, a Mi 10i és a Redmi 9...

Íme a Xiaomi “új” telefonjai, a Mi 10i és a Redmi 9 Power

Nem tudom, hogy a Xiaomi háza táján mi inspirálja a névadó csapatot, de, amíg rajta nem kapják valamelyiküket, táskájában néhány extasy tablettával, addig én nem asszociálok tudatmódosító szerekre.

Egyfelől megjelenik egy új Redmi Note széria, a régi szériába beágyazva. Ezzel jelenleg 8 féle Redmi Note 9 telefon van piacon:

  • Redmi Note 9
  • Redmi Note 9S
  • Redmi Note 9 Pro
  • Redmi Note 9 Pro (India)
  • Redmi Note 9 Pro Max
  • Redmi Note 9 4G
  • Redmi Note 9 5G
  • Redmi Note 9 Pro 5G

Néha már azt gondolom, hogy ez egy direkt szívatás a Xiaomi, illetve a Redmi részéről, és időnként nyereményjátékokat szerveznek a dolgozók között, ha valakinek mutatnak egy készüléket a szériából, és ránézésre tudja a típusát, az nyer. Viccet félretéve nem értem, hogy a 3 új készülék miért nem lehetett a Redmi Note 10 széria. Még marketing szempontból is beleillett volna, hogy pont a 10. szériában jelenik meg az első 5G-s Redmi Note telefon.

Másfelől ott van a másik örök játék, az átnevezések, amikor más régióban más néven debütál az adott készülék:

Redmi Note 5 – Redmi 5 Plus
Redmi K20 – Mi 9T
Redmi K30 Pro – Poco F2 Pro
Redmi Note 9 – Redmi 10X 4G
Redmi Note 9 Pro – Poco M2 Pro

Ezek csak azok, amik hirtelen eszembe jutottak.

Minap a Google Play konzolban megjelent két új készülék Mi 10i és Redmi 9 Power néven. Érdekesség: A Mi szériában volt már i-vel megjelölt készülék, a Mi 4i, aminek mulatságos bemutatásáról itt írtunk.

A bevezetés természetesen azért volt, mert ez a két készülék is megjelent már korábban, a modellszámok alapján a Mi 10i a Redmi Note 9 Pro 5G, a Redmi 9 Power pedig a Redmi Note 9 4G átnevezett változata lesz. A készülékek teljes specifikációit a névre kattintva olvashatjátok.

A Xiaomi valószínűleg ezeken a neveken indítja el a nemzetközi piacokon az új Redmi Note 9 készülékeket, így várhatóan hozzánk is így fognak érkezni. Hogy mikor és milyen áron, azt még nem tudni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek