KezdőlapHírekÍme a soron következő pletyka a Xiaomi 12-ről

Íme a soron következő pletyka a Xiaomi 12-ről

Mindössze 4 nappal ezelőtt írtam meg az előző cikkem, amiben a Xiaomi 12-ről napvilágot látott újabb pletykákat részleteztem, máris újabb fejlemények érkeztek.

A Snapdragon 888-at a Snapdragon Tech Summit 2020-on mutatták be, utódja a november 30-án kezdődő idei rendezvényen érkezik. Tavaly a Xiaomi az elsők között jelentett be 888-cal működő telefont (nem egészen egy hónap múlva), és várhatóan idén is így tesz majd.

A készülék, ahogyan erről már írtunk, várhatóan az első Snapdragon 898-as telefon lesz, és még az év vége előtt megjelenik. Kedvenc szivárogtatóm, Digital Chat Station szerint a vanilla kódnevű modell 100W-os gyorstöltést fog támogatni. Ez tehát nem a már megismert 120 W-os töltés, azonban ez a készülék valószínűleg a “sima” Xiaomi 12.

Xiaomi 12 koncepció

Ebből a modellből hiányzik periszkóplencse és a kiváló minőségű ultraszéles kamera, lesz azonban egy továbbfejlesztett fő kamerája. Ez egy 50 MP-es szenzorra épül, ez érdekes a tavalyi 108 MP-es szenzor után.

A telefon nagy kapacitású akkumulátort fog tartalmazni, bár kapacitásszámok még nem láttak napvilágot, azonban várhatóan ennek ellenére vékony kialakítással fog büszkélkedni. Egészen biztosan magas lesz a képernyő-test arány és kisebb lyukú lesz a szelfi kamera.

Ami a Xiaomi 12 Pro modellt illeti, a Digital Chat Station korábban háromszoros 50 MP-es kameráról beszélt (széles, ultraszéles és tele), de ez még augusztusban volt, így nem tudjuk, hogy azóta változtak-e a tervek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek