KezdőlapHírekÍme a Redmi Note 10 széria megjelenési dátuma és néhány specifikáció

Íme a Redmi Note 10 széria megjelenési dátuma és néhány specifikáció

Kollegám egy kiszivárgott információ alapján azt írta egy korábbi cikkben, hogy március 10-e a debütálás napja. A kép hamisnak bizonyult (előfordul), a Redmi India hivatalos Twitter oldalán jelentette be a megjelenés dátumát.

Tehát 2 hét és 1 nap múlva, március 4-én jelenik meg a széria, viszont addig is megjelent pár információ a debütálás előtt. Azért nem a “kiszivárgott” szót használom, mert ezeket az adatokat a Xiaomi tette közzé. Konkrétumból ugyan kevés van, de azért kiderül pár dolog:

A telefon(ok)ban Snapdragon processzor lesz, amely akár játékra is alkalmas lesz (kérdés, hogy milyen játékra :D), új “lenyűgöző” dizájnt, könnyebb és vékonyabb kialakítást ígér a gyártó, nagy akkumulátor (ez megint nem túl konkrét) és gyors töltés társaságában. Az új szériában magasabb minőségű hangzás és jobb haptikus visszajelzés is megtalálható lesz. Az előlap Gorilla Glass védett, persze az nem derül ki, hogy hanyadik széria, illetve IP52-es szabványnak megfelelően por és vízálló lesz a készülék.

Ami nincsen ráírva a képekre, viszont fölfedezhető, hogy az elődökhöz hasonlósan a hátlap ívelt, míg az előlap sík, fölül középen egy kameralyukkal. És hát ennyi, nyilván sok mindent nem fog elárulni a gyártó egy még meg nem jelent szériáról, de valószínűleg méltó utódja lesz a Redmi Note 9 jó népes szériájának, remélem majd az árakkal is a földön maradnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek