Az aktuális Redmi széria A-val megjelölt tagja általában a legolcsóbb telefon a Redmi termékpalettáján. Míg a Redmi 8 széria esetében a Redmi 8A hamarabb jelent meg, mint a Redmi 8, ez idén pont fordítva történik, a Redmi 9 már megjelent, a Redmi 9A és idén az új 9C még várat magára.

A Xiaomi Fülöp-szigetekre szánt július-augusztusi termékkatalógusába azonban bekerült a Redmi 9A, így több fontos specifikáció kiderült az eszközről.

Ahogyan ezt egy korábbi cikkemben is tettem, most is összehasonlítom azokkal az adatokkal, amik egy hónapja szivárogtak ki, és amelyekről mostmár biztos információ áll rendelkezésre.

  • 6,53 inch-es IPS LCD kijelző, 1600*720 HD+ felbontás
  • MediaTek Helio G25 processzor
  • Mali-G31 grafikus gyorsító
  • 13 MP-es hátlapi kamera, LED vaku
  • 5 MP-es előlapi kamera
  • 5000 mAh-es akkumulátor

Nagyon úgy tűnik, hogy az egy hónappal ezelőtti információk mindegyike helyesnek bizonyult.

Időközben a, már többször említett Sudhanshu nevű Twitter felhasználó renderképeket rakott ki a Redmi 9A-ról. Ezek azért tűnnek reálisabbnak, mert a fönti adatok mellett szereplő készülék kísértetiesen hasonlít a Redmi 8A-ra, olyannyira, hogy valószínűleg konrétan az.

A képek alapján a készülék fekete, kék és zöld színben pompázik majd.

A kérdésre, hogy mikor a Xiaomi malajziai Facebook oldala ad választ:

Ezalapján az az információ is helyesnek bizonyult, hogy a Redmi 9 és 9A mellé egy 9C készülék is érkezni fog. A holnapi napon minden kiderül.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ