Ilyen képet készít a Xiaomi 12S Ultra Concept

4683
- Hirdetés -
()

Pár napja lázban tartja a Xiaomi és a Leica úgy agymenése, a Xiaomi 12S Ultra Concept. Ez egy “sima” Ultra telefon átalakítva, az 1″ érzékelő középre igazítva és a kamera sziget keretébe bajonett zár építve. Ezzel egy cserélhető objektíves, FULLFRAME fényképező géppé alakították a telefont.

Xiaomi 12S Ultra Concept

Maga a kezdeményezés nem új, voltak már próbálkozások, de mind megbukott. Talán nem volt rá felkészülve a világ. De a Xiaomi és a Leica úgy gondolta, hogy 2022-ben már eléggé felfejlődött a technológia, hogy ez megvalósuljon. De nem is akár hogy és elfogadja a világ.

Annyira megosztó lett a Xiaomi húzása, itthon jó páran nem értik, hogy ezt miért kellett megcsinálni. Hát valószínűleg azért, mert meg tudták csinálni és meg kellett lépni végre ezt a technológiai lépcsőt. Csak képzeljünk bele, van egy jó telefonunk, amiben 1″ 50 MP képérzékelő csak arra vár, hogy egy normális objektív legyen előtte. Biztos vagyok benne, hogy nem ez lesz a mostani fotósok nagy álma, hogy ilyenük legyen. De abban is biztos vagyok, hogy az irány jó és van jövője.

Akit kicsit is érdekelt ez az új megvalósítás és fikázás helyett érdeklődött, többen a képekre voltak kíváncsiak, hogy mit tud így ez a Xiaomi 12S Ultra Concept. Bár ehhez kellenek olyan hozzáértő fotósok, akik tudnak is vele fényképezni, nem egy átlag júzer, aki FB, Insta, Twitter, stb. lövöldözi a “nagyonszép” képeket. Kínában már folyik a tesztelés, keleti fotósok ma publikálták az első fotókat, amit most megosztok veletek!

[sgdg path=”Xiaomi 12S Ultra Concept/Kicsi képek”]

A képeket a Google Drive-ból le is töltheted és jól szemügyre veheted. Valószínűleg jönnek még képek és azokat is ide fogom feltölteni, hogy megmaradjon egy kis időre, amíg mindenki jól megvizsgálja a képeket. Nekem nincs szakavatott szemem a fényképezéshez, de ezek elég szépre sikerültek. Végre nem alkalmazta a fényképész a Leica effekteket, hanem a tiszta éles képek kerültek ki.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -