KezdőlapHírekÍgy váltak divatcikké a viselhető elektronikai eszközök

Így váltak divatcikké a viselhető elektronikai eszközök

Az okosórákat, okoskarkötőket, fülhallgatókat, különböző viselhető eszközöket egyre többen használják divatos kiegészítőként, divatcikként.

A hordozható elektronikai eszközök, azaz az okosórák, okoskarkötők, fejhallgatók, fülhallgatók óriási népszerűségnek örvendenek globálisan is hazánkban is. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy e masinák az év állandó sztárjai és hogy miért van ez így, annak több összetevője van.  Az egyik természetesen, nagyon hasznosak lehetnek, hiszen számos érdekes funkciót és szolgáltatást kínálnak.

Viselhető eszköz

Sokan vannak, akik nem pusztán a tudásuk, specifikációik alapján választanak e modellek közül, hanem a dizájn is kiemelkedő fontosságú egy-egy vásárlási döntés meghozatala kapcsán. Ezt a gyártók egy része is tudja, és e néhány vállalat óriási hangsúlyt fektet az eszközök külsejére is a tervezési folyamat során. E folyamat egyik élharcosa a Xiaomi, hiszen a kínai szuperkonszern termékkínálatában megtalálhatóak a különleges vagy csak szimplán rendkívül esztétikus megjelenésű darabok. Lássunk ezekre most néhány látványos példát!

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro

A Redmi Buds 3 Pro a vezeték nélküli fülhallgatók egyik tipikus képviselője. Első pillantásra azt is hihetnénk, hogy elegáns fülbevalóról van szó.

Xiaomi Redmi Buds 3

A hagyományos Redmi Buds fehér változata Magyarországon is nagyon népszerű, köszönhetően a kecses, karcsú kialakításnak.

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S

Ez a modell is a valódi vezeték nélküli fülhallgatók széles táborát erősíti. A fehér változat is jól áll a férfiaknak is akár. E termékek diszkrétek, nem hivalkodóak, de világosan jelzik, hogy viselőjük nyitott az újdonságokra.

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2

Ezen eszköz fekete verziója kifejezetten visszafogott, elegáns darab. A hölgyek körében is népszerű, pontosan ebből fakadóan.

Xiaomi Mi Smart Band 6

Ilyen, amikor az ember az aktivitásmérőhöz öltözködik. Maga a termék kijelzője magában jól néz ki, de a szíj tökéletesen passzol színben a ruhához.

Viselhető eszköz
Az Amazfit GTS család.

Amazfit GTS 2 Flamingo Gold

Az Amazfit GTS 2 flamingószínű verziója egy alapvetően nőknek szánt darab, amely amellett, hogy egy intelligens, sokoldalú okosóra, olyan, mint egy ékszer. A terméknek egyébként létezik egy szintén nagyon elegáns, Desert Gold fantázianevű változata is.

Amazfit GTS 3 Terra Rosa

Az Amazfit GTS 3 egy kicsit módosított tagja a termékcsaládnak. A fő formai elemek megmaradtak, ez a változat is nagyon kifinomult, letisztult, harmonikus és elegáns.

Amazfit Bip U Pro

Az Amazfit Bip U Pro szériájának minden tagja nagyon karakteres. Ennek köszönhetően a felhasználók könnyen választhatnak közülük olyat, amely passzol az ízlésükhöz, stílusukhoz, egyéniségükhöz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek