KezdőlapHírekÍgy néz ki a Mi 11 Lite

Így néz ki a Mi 11 Lite

A Mi 11 Lite verziójának vélhetően lesz egy 4G-s és egy 5G-s verziója. Az EEC tanúsítványt már egy hónapja megkapta az 5G-s modell, azóta pedig már FCC, BIS és IMDA tanúsítányokat is kapott a készülék. Az imént pedig a Xiaomiuinak hála fényképek is kiszivárogtak a 4G-s modellről.

Lássuk, mit mondanak a képek:

Az előlapon a bal felső sarokban egy kameralyuk látható. A kijelző sík, nem hajlított.

Az oldaláról készült képen a hangerő és power gombok találhatóak, utóbbi igen nagy méretűnek tűnik, ami arra engedhet következtetni, hogy abba van az ujjlenyomat-olvasó. Ez azért lenne furcsa, mert már az elődmodell Mi 10 Lite-ban is kijelző alatti szenzor volt, bár ez “csak” a 4G-s modell, szóval simán előfordulhat.

A hátlapon 3 kamera található, pontosan úgy, ahogyan azt a Mi 11-nél megismertük, az anyaga pedig üvegnek tűnik, és, ami figyelemre méltó, hogy egyenes, nem hajlított. Utoljára ilyet a Mi 9 SE-nél láthattunk, és meg kell hagyni, igen jól tud kinézni.

A két előlapról fotózott kép, amik egyébként külön készültek, több dolgot elárulnak a készülékről. Az adott telefonban 128 GB belső tárhely és 6 GB RAM van, egy 8 magos 2,3 GHz-es CPU társaságában. A chip nagy valószínűséggel a Snapdragon 732G. A készüléken Android 11 fut MIUI 12.0 társaságában, ezutóbbi gyaníthatóan csak a tesztkészüléken fut, nem hinném, hogy nem MIUI 12.5-tel debütál.

Lássuk, hogy ezen kívül mit lehet már tudni. A Courbet névre hallható 4G-s verzióban (K9A) egy 90 Hz-es AMOLED kijelző lesz, 3 kamera társaságában, melyből a fő szenzor 64 MP-es lesz. A 4250 mAh-es akkumulátor maximum 33 W-tal lehet majd tölteni. A fent látható 6/128 GB-os verzión kívül még egy 6/64 GB-os várható.

Az Renoir névre hallgató 5G-s verzióban (K9) egy még meg nem jelent Snapdragon 775G chip lesz, szintén egy 90 Hz-es AMOLED kijelző társaságában. A pletykák szerint ebben is 3 kamera várható, melyből a fő szenzor szintén 64 MP-es lesz. Az akkumulátor kapacitásáról nincsen információ, viszont a maximális töltés úgyszint’ 33W-os lesz. A készülék rendelkezni fog sztereó hangszórókkal.

Bár kicsi rá az esély, de benne van a pakliban, hogy a cikkből végül egy szó sem lesz igaz, ezek ugyanis mind-mind pletykák, így érdemes fenntartásokkal kezelni azokat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek