KezdőlapHírekIdén még 200 Mi Home bolt nyílhat

Idén még 200 Mi Home bolt nyílhat

Bárki, aki ismeri a Xiaomi-t, tudja, hogy ez a cég elképesztő szerkentyűket készít az élet minden területére. Az ilyen márkájú termékeket olyan ínycsiklandozóak, mint a forró sütemények. De van egy nagy probléma, amit Xiaomi még nem oldott meg. A termelési hiányról van szó. Ez elsősorban az okostelefonokra vonatkozik, de más eszközök is szenvednek ettől a problémától. Emlékezzünk csak a gyártó által indított legújabb készülékekre. A Xiaomi Redmi Note 4X néhány hónapja szembesült ezzel a problémával és jelenleg csak a kiskereskedelmi üzletekben kapható. A Xiaomi Mi Note 2 és a Mi MIX esetében még mindig ez a probléma, túl sok olyan okostelefon található, amely könnyen megjelenhet ezen a listán. Tehát megértjük azokat az ügyfeleket, akik Xiaomi eszközt akarnak szerezni, de nem találják meg. Úgy tűnik, hogy ez a probléma idén el fog kerülni, ha hinni fognak a Lei Jun-ban. Legfeljebb 200 Mi Home üzletet nyitnak 2017-ben.

Mi Home

Kétféleképpen lehet növelni a bevételt – rendkívüli és intenzív fejlesztéssel. A gyártó nem takarít meg innovációkat, és minden újonnan megjelenő termék legalább egy innovatív funkcióval rendelkezik. Tehát leírhatjuk, hogy minden rendben van az intenzív fejlődéssel. De mi a helyzet a cég terjeszkedési terveivel?

Kiderült, hogy a Xiaomi országszerte legfeljebb 200 Mi Home üzletet nyitna. Jelenleg csak 80 Mi Home üzlet van és számtalan egyéb kiskereskedelmi üzlet van Kínában. Így a gyártónak havi 15 üzletet kell nyitnia május elején. Ellenkező esetben nem lesz képes befejezni a feladatot.

Mi Home

Ha a Xiaomi sikeresen befejezi a feladatot időben, a cikk elején említett probléma kerül előtérbe. Képzeld el, hogy bármikor megvásárolhatsz bármilyen Xiaomi eszközt. Csodálatosan hangzik. Tehát csak keresztbe kell tenni az ujjainkat, és várni kell az új Mi Home üzletek megnyitására.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img