KezdőlapKiemelt hírekHuami Amazfit Smartwatch 2 - szerdától előrendelhető!

Huami Amazfit Smartwatch 2 – szerdától előrendelhető!

A Mi Band 2-vel létrejött partnerség kezdetétől a Huami Technology cég elnyerte és megszerezte a Xiaomi-t is, amely hatalmas sikert aratott a világ minden táján. A Huami által gyártott sportórákat mindig kitűnő minőségű / ár arány jellemezte és ezt különösen az AmazFit BIP-ről, de az AmazFit Smartwatch Pace-ről is tanúsítjuk. A Huami bizonyos értelemben független, ezért fejlesztői új termékekre koncentrálnak, ideértve a közelgő kiadást is, az AmazFit Smartwatch 2-őt, bár megfelelőbb lenne sportóra néven.

Az információ közvetlenül a cég Weibo profiljáról származik, amelyből kiderül, hogy holnap, december 6-án elindul a legismertebb óra második generációjának “vak” előrendelhetősége. A Weibo-ról való bejegyzés nem sok mindent árul el a termékkel kapcsolatban, kivéve, hogy ez lesz a zászlóshajója a következő évre és 16 hónapra volt szüksége az új AmazFit Smartwatch 2 kifejlesztéséhez. Az első modellt 2016 augusztusában mutatták be, de még nem világos, mennyi időbe telik az új eszköz végső érkezése, még akkor is, ha a cég bejegyzéséből tudjuk, hogy december 12-én 19:00 órakor kerül sor a hivatalos bemutatóra. Mindenesetre a jelenlegi modellhez képest valószínűleg javulni fog, érdemes megvárni!

Az Amazfit Sports smartwatch 1,34 hüvelykes átmérővel, 22 mm-es gyorsan cserélhető izzadságmentes szíjjal, karcolásálló kerámiakerettel, IP67 minősítéssel, 1,2 GHz-es kétmagos processzorral, 512 MB RAM-mal, 4 GB RAM-mal, Bluetooth 4.0 Low Energy és WiFi-vel látta meg a napvilágot és 799 yuan (120 dollár) ára volt a bevezetéskor. A második generációnak ennél többet kell nyújtani, kicsit erősebb hardver, talán bővíthetőség és/vagy SIM foglalat. Bár ha nyitható az óra, akkor a vízállóság kerülhet bajba, de reméljük azt is megoldják. Szoftver téren a Google rendszeréről csak álmodunk, akkor lenne csak igazán nagy dobás, hisz a felület és megannyi appal bővíthető lenne.

Ti mit vártok el egy új, mindennél jobb okosórától?

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img