- Hirdetés -
()

A Mi Band 2-vel létrejött partnerség kezdetétől a Huami Technology cég elnyerte és megszerezte a Xiaomi-t is, amely hatalmas sikert aratott a világ minden táján. A Huami által gyártott sportórákat mindig kitűnő minőségű / ár arány jellemezte és ezt különösen az AmazFit BIP-ről, de az AmazFit Smartwatch Pace-ről is tanúsítjuk. A Huami bizonyos értelemben független, ezért fejlesztői új termékekre koncentrálnak, ideértve a közelgő kiadást is, az AmazFit Smartwatch 2-őt, bár megfelelőbb lenne sportóra néven.

Az információ közvetlenül a cég Weibo profiljáról származik, amelyből kiderül, hogy holnap, december 6-án elindul a legismertebb óra második generációjának “vak” előrendelhetősége. A Weibo-ról való bejegyzés nem sok mindent árul el a termékkel kapcsolatban, kivéve, hogy ez lesz a zászlóshajója a következő évre és 16 hónapra volt szüksége az új AmazFit Smartwatch 2 kifejlesztéséhez. Az első modellt 2016 augusztusában mutatták be, de még nem világos, mennyi időbe telik az új eszköz végső érkezése, még akkor is, ha a cég bejegyzéséből tudjuk, hogy december 12-én 19:00 órakor kerül sor a hivatalos bemutatóra. Mindenesetre a jelenlegi modellhez képest valószínűleg javulni fog, érdemes megvárni!

Az Amazfit Sports smartwatch 1,34 hüvelykes átmérővel, 22 mm-es gyorsan cserélhető izzadságmentes szíjjal, karcolásálló kerámiakerettel, IP67 minősítéssel, 1,2 GHz-es kétmagos processzorral, 512 MB RAM-mal, 4 GB RAM-mal, Bluetooth 4.0 Low Energy és WiFi-vel látta meg a napvilágot és 799 yuan (120 dollár) ára volt a bevezetéskor. A második generációnak ennél többet kell nyújtani, kicsit erősebb hardver, talán bővíthetőség és/vagy SIM foglalat. Bár ha nyitható az óra, akkor a vízállóság kerülhet bajba, de reméljük azt is megoldják. Szoftver téren a Google rendszeréről csak álmodunk, akkor lenne csak igazán nagy dobás, hisz a felület és megannyi appal bővíthető lenne.

Ti mit vártok el egy új, mindennél jobb okosórától?

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -