KezdőlapHírekHolnap jön a Black Shark 4S (Élő adás Youtube-on)

Holnap jön a Black Shark 4S (Élő adás Youtube-on)

A Black Shark 4S holnapi megjelenése nem titok, már korábban írtunk róla. De azóta jó pár részlet kiderült a gamer telefonról, amit most megosztunk veletek. De ha holnap 11:00-tól élőben nézhetitek végig velünk magyar kommentárral a YouTube csatornánkon.
A telefon kinézete és színei már hivataloson is kiderült a cég plakátjairól. Emellett persze a belsőről és a hardverről is kiszivárogtattak néhányat, mint a képernyő, SoC, akkumulátor, stb.

Képernyő

Black Shark 4S képernyő

A BS4S képernyője a vártnak megfelelő a legjobb a piacon. 6.67″ Samsung AMOLED egyenes képernyő, E4 lumineszcens anyag, 144Hz ultranagy képernyő frissítési ráta, 720Hz több érintéses mintavételezési sebesség. Emellett támogatja a 120 FPS UHD játékélményt és dinamikusan elrejti a szelfi kamera kivágását a játékokban.

Processzor

Black Shark 4S SoC

Mindenből a legújabb és legjobb. Ilyen a BS4S SoC is, a Qualcomm Snapdragon 888+ személyében. A sima és a plusz verzió között túl nagy különbség nincs, de az a kicsi a játékoknál lényeges. A plusz 5%-kal magasabb CPU órajellel rendelkezik és bencheken akár 6%-kal is magasabb teljesítményt ér el. Ez pont jól jön egy játékra tervezett telefonnál.

Akkumulátor

Black Shark 4S akkumulátor

A Black Shark 4S akkumulátora is a legfejlettebb, bár nem a legnagyobb. Megkapta a jól ismert Xiaomi 11T Pro HyperCharge technológiát. Az aksi 4.500 mAh és persze ehhez jár a 120 W töltés és 6 A-os töltőkábel! Valszeg a töltő itt is a dobozban lesz, így 50%-ra 5 perc alatt, míg teljesen, 15 perc alatt tölt fel.

Blask Shark TWS fülhallgató
Egy kis ráadás a telefon után, a Black Shark első TWS fülhallgatója. A gyártó szerint ez kimondottan a játékosoknak készült, ultra alacsony késleltetéssel, kimagaslóan jó hangminőséggel.

A holnapi bemutatón minden részletet ki fog derülni, a pletykák szerint lesz Pro változat is és a fenti hardver tartalom a Pro változatra értendő. A sima Black Shark 4S alacsonyabb hardverrel jöhet, de még mindig jó választás lehet, ha nem egy kőgémer vagy. Tartsatok velünk a holnapi bemutatón, a vendégünk lesz xiaomishop Tomi, aki nagy szakértője a BS telefonoknak és sokat segít a magyar kommentár szakmai részében!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek