Holnap lesz egy hete, hogy bemutatták a Xiaomi következő okoskarkötőjét, a Mi Band 5-öt. Rá egy nappal már be is jelentették, hogy júliusban már a globális piacra is be fogják hozni, de azt nem árulták el, hogy milyen áron.
Az érdekesség pedig a dologban, hogy felénk Mi Smart Band 5-nek fogják hívni. De miért? Erre fele nem tudják, hogy ez egy okoseszköz? Magyar boltokban pedig Xiaomi Mi Okoskarkötő 5 néven lesz? Pff má… Na de az előzetes felmérések szerint, nem sokan vannak, akik beneveznének a kínai változatba, mint az elődöknél, hanem megvárják azt a pár hetet, hogy legalább angolul “beszéljen” hozzájuk a karkötő. A Global verzió előrendelése is elkezdődött nemzetközi webáruházakban, bár a hivatalos árát még a mai napig sem tudjuk, mivel be sem jelentették, de a Gearbest már be is árazta 42.99$-ra.

Xiaomi Smart Band 5

Már csak 3 nap és elindul a Xiaomi Smart Band 5 értékesítése kínában. Pár hét és jön a Global verzió is az európai piacra! Te várod már? Lecseréled a 4-est?

Közzétette: HXHU – a Mi-újság – 2020. június 15., hétfő

Mivel az elődökhöz hasonlóan, jelenleg csak ajtónyitó kártyaként használható az NFC-s verzió, így most sem találjuk meg a kínálatban. Bár Kínából megrendelheted és kipróbálhatod, de másra jelenleg nem használható, mint pl. fizetés terminálnál. De legyünk bizakodóak és talán most először jelentik be Európába, hogy egyes bankok, az legyenek fizikai vagy virtuális, támogatni fogják a külső NFC eszköz használatát. A sima global verzióra pedig itt fizethetsz be majd elővételben, ha aktív lesz: